Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire ri.ancok? mik a tapasztalaitok, nők és pasik élményeire is kíváncsi vagyok. a pasikat nem szídják emiatt. ha ők megtehetnék akkor ... de a nők mennyire beválalosok? leírnátok pár extrémebb élményeiteket
Figyelt kérdés
folyton rosszat mondanak a nőkre, hogy kicsapongók. de ettől függetlenől ők mennyire beválalosok. nők miket csináltatok a legvadabb korszakotokban?szept. 27. 19:53
11/15 A kérdező kommentje:
10 pontosan én nem látom, szó szerint semmit se tudok róluk. reméltem pár rövid ismertetőt
szept. 28. 13:11
13/15 A kérdező kommentje:
Budapesten élek. csak nincs közöségi életem, egy kocka vagyok. de ez nem válasz:)
szept. 28. 18:58
14/15 anonim válasza:
És a neten nem látod hogy mi van?
Hogy egy kedves Ferinek hányan befekszenek?
Instad sincs?
A nők 90-95 százaléka “olyan lány”
15/15 A kérdező kommentje:
nincs insta én csak sorozattokat nézek, ez az egy ami össze köt mással. de ezért kérdeztem hogy megtudjam mi az igaz, és kértelek hogy részletezd. de még nem sikerült. kérdésre kérdéssel válaszolsz. lehetséges ezért kérdezem mások élményeit. de ha a pasik megtehetnék az eredmény 100%, a ri.ancos dolgról beszülnk. vagy hogy pénzért ott nem lenne 100%. de miért az instán mi van. 3 talán te is válaszolsz:)
szept. 28. 19:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!