Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális játékok valahogy jobban felizgatnak, mint a barátnőm, lányok ez gáz?
Igen, még szép, hogy nem izgat annyira a barátnőm, mert valahogy mindig úgy tud hozzáállni a szexhez, ami egyáltalán nem izgató. Semmi tűz nincs benne. Persze reagál arra, amit csinálok, de sosem kezdeményezett még az utóbbi 3 évben. Persze szexelünk, de mindig nekem kell kezdeményezni, elindítani a dolgot. Már vettem magamnak egy műpuncit (műszáj, ami a szopást utánozza, vákummal meg mindennel) és az komolyan jobban izgat, mintha ő szopna éppen. Pedig elég jó teste van, de valahogy nem nőies, nem.... Kecses, gyengéd.
Neki nem mondtam még el, hogy ezt vettem, és nem is tervezem, mert külön élünk még. Szerintefeg ez gáz?
nem értem hogy sok fiúnak miért okoz ennyire nagy problémát a szexualitás!
és hogy miért fontos,ha igazán szereti a lányt,nem a szex miatt lenne vele csak...
mert szexre lányt bárhol találsz,de normális és cuki aranyos lányt ritkán találsz!
Én személy szerint ha találok egy barátnőt nem a szex lesz a fontosabb hanem ő!
A szex az mellékes dolog!
Ha nem működne nálunk a szex,az sem baj,de elhagyni sosem fogom!
mert szeretni fogom és megbecsülni!
nekem számomra sosem volt a legfontosabb dolog egy párkapcsolatban a szex!
nekem a bizalom volt a legfontosabb,meg a kedvesség,és a hűség!
"nekem számomra sosem volt a legfontosabb dolog egy párkapcsolatban a szex!
nekem a bizalom volt a legfontosabb,meg a kedvesség,és a hűség!"
kit érdekel? neked nem fontos, másnak igen.
8as engem érdekel,persze hogy fontos nekemis,de nem a legfontosabb mert van annál fontosabb dolog is egy párkapcsolatba mint a szex.
Egy nő nem használati cikk,!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!