Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől puha 1 női mell? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Páromnak hatalmas nagy mellei vannak. Nagyon lógnak. És nagyon puhák. De mitől puhák? Én nagyon szeretem és nagyon élvezem, hogy ilyenek. De ő sem tudja, hogy mitől puhák. Van köze a puhasághoz annak, hogy lógnak a mellei?szept. 26. 17:48
11/40 anonim válasza:
a farkad is lóg, ha nem kemény...:)
12/40 anonim válasza:
Kezdjen vele valamit ez nem leszjo, nekem nem lenne jo.
13/40 A kérdező kommentje:
Miért kezdjen vele bármit is? Ő is nagyon szereti őket, hogy ilyenek. Én meg mégjobban!!!
szept. 26. 22:33
15/40 anonim válasza:
Azért lóg mert puha,a puha dolgoknak nincs tartása.
16/40 A kérdező kommentje:
Azt gondoltuk, hogy azért lóg, mert puha. De mitől puha ennyire (nagyon)?
szept. 27. 07:23
17/40 anonim válasza:
Vegyél a boltban zsírt. Ne hütőbe tedd otthon hanem egy neylon zacskóba.
Estére olyan lesz mint az asszony mellei.
18/40 anonim válasza:
A kicsi feszes cicik, amik peckesen gyönyörűen állnak AZOK IS PUHÁK!
Abban is zsír van, csak kevesebb azért pici.
Minden természetes cici puha.
A szilikon a kemény!
19/40 A kérdező kommentje:
És mitől puha minden természetes cici?
szept. 27. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!