Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért fura az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért fura az embereknek, hogy van aki évekig jól elvan szex nélkül?

Figyelt kérdés
Soha egy nővel sem éltem együtt. Még olyan is ritkán volt, hogy egy hétig egyhuzamban együtt aludtunk volna. Így 35 évesen pedig már csak sokadik gondolatom a nap folyamán a szex, sőt néha eszembe sem jut.
szept. 26. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem azert fura mert szamomra a vilag egyik legjobb dolga
szept. 26. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azert fura mert megszokták hogy 16-18 eves koruk ota rendszeresen kefélnek es nem tudjak hogy lehet ugy elni hogy valaki sose kefél
szept. 26. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Mert mindenhonnan a szex ömlik az emberek képébe, filmekből, videoklipekből, reklámokból, közösségi médiából, és akit nem zavar, hogy mossák az agyát, és irányítják ezek által, az azt gondolja, hogy minden normális ember minden második gondolata a kefélés. Nem tudja, hogy azon kívül is van élet. Mert annyira árad felé mindenhonnan, hogy másra sem tud gondolni. Így sokan észre sem veszik a gazdasági, politikai eseményeket, mert nem az a prioritás az elméjükben.

Az egy másfajta szint, ahol az embernek nem elsődleges napi célja “kiüríteni a tárat”…

szept. 26. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Azért fura kedves kérdező, mert egy normális kamasz úgy működik, hogy 10-13 évesen jön az érdeklődés, a saját teste felfedezése, és miután beindulnak a hormonok, szexuális életet akar (!!) élni.

Ha nem él, akkor saját maga ellen teszi, az egyik legősibb, legnagyobb ösztönt nyomja el magában.

Az pedig sok negatív hatással van.

Most a fajfenntartást már nem is hozom ide...

szept. 26. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

En sose szexeltem es nincs semmi bajom

Persze fiatal koromba bosszantott hogy csak a ronda noknek tetszek, de egy ido utan mar szartam bele az egészbe

szept. 26. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Van aki ettől undorodik a világon a legjobban

Csak mennek a tömeg után a birkák hogy hű a szex mennyire jó

A férfiak csak ettől érzik magukat menőnek

szept. 26. 18:39
 7/8 platinumhand ***** válasza:

Én ahhoz képest későn vesztettem el, 23 évesen, és előtte bár voltak fellángolások nem is nagyon tudtam magam beleélni a szexbe, önértékelési problémák és depresszió miatt. 21-22 éves koromig nem is mentem szex után egyáltalán, de nem is nyomorított a gondolata.

Ugyanakkor nyilván van a pont ellentéte, mint apám, aki meg van őrülve, ha az adott nap olyan helyen fog dolgozni, ahol nem lát majd nőket. Hogy én máshogy kívánom a szexet, amiatt sokszor le is szokott b*zizni engem. Most lassan 1 éve nem volt senkivel, de egyáltalán nincs ezzel kapcsolatban ellenérzésem.

szept. 27. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki sose szexelt az azt szokta meg hogy magának csinálja es nem akarja ezt már megosztani senkivel
szept. 27. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!