Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extra vékony csajszik, milyen puncitok van, és mekkora melletek?
De ezt most miért kell csinálni? Nincs elég salátapuncin vekengő kérdés itt a Gyik-en? Én a 19-es vagyok, nekem pl. pont faszállítók azok, amiket a 20-as lehúzott.
Megérdemelnétek egyszer egy hasonló fényképsort faszokkal, hogy a nők írogassák, melyik szép, melyiknek röhejes a görbülete, béna a makkja, undi a zacskója. Faszban több a formátlan, randa, vicces, mint punciban, saját tapasztalat. 10-ből 6 fasz nem sikerült jól, csak meg kell nézni átlagemberek faszképeit.
21
El se hinnéd mennyi ronda fasz van! És az agyrém, hogy a gazdájának szent meggyőződese, hogy övé a legszebb a vilagon!!!
😂😂😂
37N
Nem vagyok femináci. Tényleg sokkal több a nem szép fasz, punciban ritka a ronda, akármelyik kategória is legyen. Nem vagyok szívbajos, megnézem más farkát nudista strandon, öltözőben, neten is. Ritka a tényleg gusztusos, formás – tök mindegy, hogy akkora, mint egy elefántormány vagy mint egy minivirsli.
21
Lányok, csak szólok, punciból is sok a nem túl esztétikus.
Szerintem mindkét nemre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!