Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire számít manapság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít manapság ritkának az, ha egy lány 18 évesen szűz?

Figyelt kérdés
szept. 24. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
27 éves férfi vagyok. Voltam már pár fiatal lánnyal az elmúlt 10 év alatt, és én pl Tinderről is fogtam ki szűz 18 éves lányt.
szept. 24. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ritka, átlagos. Elég körülnézni neten vagy az életben. Az emberek elég nagy része 16-25 közt veszti el. Persze lehet jönni azzal hogy manapság milyen korán veszti el mindenki, de én személy szerint nagyon nem ezt látom. Szerintem az a ritka ha valaki korábban veszti el.
szept. 25. 01:13
 13/15 Attila8890 ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs vele nem is ritka nem is probléma inkább a k**** probléma amikor 14 évesen már nem szűz neadj isten abortuszra megy!

Persze minden tàborba van pro ès kontra

Èn nagyon èrtèkelem ha a partnerem szűz

okt. 1. 08:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira azért nem ritka. Csak aki még szűz, az nem reklámozza.
okt. 4. 09:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki biológiailag szűz, önmagában nem magyaráz meg semmit.

Utálom az általánosító hülyéket.

Ha 18 alatt szexelsz, kis r.b@nc vagy, az 1-2 évvel idősebb barátod a “megrontód”, ha pedig 18 fölött sem, akkor bigott/prűd/szektás/életképtelen nyomi vagy az egybitesek szemében.

Ez az egész dolog is relatív, és a szüzek sem egyformák. Nem gondolnám, hogy lenézendő az, aki nem akar összefeküdni bárkivel, csak azért, hogy fennen hangoztassa, hogy “ő már igen”…

Ez annyira óvodás. És igazán nem nagy dolog vagy érdem, hogy ez megtörténik. Nem lesz tőle se felsőbbrendű, se különlegesebb, se “nőbb”, csak azért, mert benne járt egy hím tag.

A biológiai szüzek közül igen kis mértékük sorolható a “még szűz” kategóriába. Ennek is vannak fokozatai.

Aki leszbikus, lehet, hogy soha nem veszíti el a szüzességét ebben az értelemben, mert nem igényli a behatolást sem.

Attól, hogy szűz valaki, nem jelenti azt, hogy nincs szexuális élete. Egyedül is megoldható annyi minden… Amíg nem találsz megbízható partnert, jobb megoldás az alkalminál. Nem kell rettegni, hogy teherbe esel, vagy HIV-es leszel.

okt. 4. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!