Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák akik saját bevallásuk alapján “szexisek”, hogy viszonyultok ehhez? Akár a fiatokkal vagy a barátaival kapcsolatban?
Figyelt kérdés
szept. 24. 18:26
11/13 anonim válasza:
A fiammal ez semmilyen módon nem került elő, de a barátain láttam már, hogy zavarban vannak a közelemben, néha amikor azt hiszik, nem látom, megbámulnak kicsit, ilyesmik...
Nem veszek róla tudomást, nem tudom mi mást lehetne ezzel kezdeni. Nem öltözöm kihívóan, de tudom, hogy a koromhoz képest elég jól nézek ki, nem fogom emiatt szégyellni magam.
13/13 anonim válasza:
Sok nőn látszik, hogy tetszik neki, hogy nézik titokba mert jól néz ki.
De igen kevés van benne bármiben fiatallal.
1 ilyen nőt ismertem aki 37 volt, anyuka és ő kalandozott 20 éves pasikkal is, vagy 40 el, mikor mi tetszett neki,es ő is szép anyuka volt nem egy luvnya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!