Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az ha nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ha nem tudok kívánni olyan személyt aki amúgy külsőre nagyon bejön de nem olyan érett vagy intelligens mint én? 18/L

Figyelt kérdés
Szép lány vagyok, sok a jelentkező köztük olyan is aki az esetem de nagyon zavar ha tudom a másikról hogy nincs a szintemen (nem kérek privátokat de nagy libidóm is). Tudom hogy egoistának hangzik, de egyébként nem vagyok az, elég visszahúzódó is vagyok mellesleg. Más is így van vele vagy ebbe bele kéne törődnöm?

szept. 24. 16:23
1 2
 11/17 gabor49 ***** válasza:
100%
kérdező dehogynem minden idosebb pasi alma 18-20 éves csajjal lenni
szept. 25. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#10! Tévedésben vagy! Nagyon sok jóval idősebb pasinak bejönnél!
szept. 25. 14:34
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Mi az érdeklődési köröd kérdező?

30-as 40-es pasival össze jönnél, ha tetszene a stílusa, intelligenciája?

szept. 25. 14:38
 14/17 A kérdező kommentje:
30as pasival még összejönnék ha minden rendben lenne vele. 40 szerintem már nagyon sok lenne.
szept. 25. 17:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális. Nem mindenki tud pusztán a külső alapján vonzódni, én sem. Hiába néz ki egy pasi nagyon jól, ha a személyisége valamely aspektusa nem "szimpatikus". Amennyire tudom, ez a nőkre jellemzőbb tulajdonság.
szept. 25. 18:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

“Szerintem aki tényleg jóval idősebb és teljesen rendben van magával, nem is akarna egy 18 éves lánnyal lenni.”

Ez logikusan hangzik, de a valósághoz semmi köze. Az anyakomplexusos MILF-rajongókat leszámítva minden egészséges hetero férfi 18-20 éves lánnyal lenne, ha van ilyen opciója. Szóval legyél csak tisztában a jelenlegi èrtékeddel.

szept. 25. 20:25
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, már csak várnom kell valaki normálisra és elfogadni hogy ez nem lesz egyszerű😂
szept. 26. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!