Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a feleségem?
Figyelt kérdés
A feleségemmel pár éve fokozatosan eléggé eltávolodtunk egymástól szexuálisan. Nekem elég nagy a libidóm, mindig is az volt neki pedig lassan szinte egyenlő a nullával. Nem gondolnám, hogy megcsal mivel semmi jel utal erre. Meg úgy általában véve minden rendben van a házasságunkkal. Én sem hagytam el magam soha. Rendszeresen edzek, a sport mindig az életem része volt. Anyagilag is rendben vagyunk. Olyan mintha neki egyáltalán nem lenne fontos a szex. Szerintem ő meglenne nélküle is. Én viszont néha már úgy érzem megőrülök a hiányától.szept. 23. 21:56
11/31 anonim válasza:
hogy mentegeti mindenki a nőt. miközben a fordított kérdéseknél a férfit már a sárga földig lehordták volna, hogy mi az, hogy nem akar szexelni a feleségével.
12/31 A kérdező kommentje:
11es teljesen igazad van
szept. 24. 13:35
13/31 anonim válasza:
Kérdező! Kérlek válaszolj arra a kérdésre van e köztetek a szwxen kívüli intimitás? Nem láttam, hogy erre válaszoltál volna. Irod, hogy szexuálisan eltávolodtatok, de együtt alszotok, szoktatok összebújni ölelkezni? Mert szerintem, ez a szex előszobája, ez még megvan vagy már ez sincs? Ha nincs miért? A szexhiány dühöt szül, frusztráltságot, esetleg ezért?
14/31 A kérdező kommentje:
Persze, rendszeresen összebújva alszunk.
szept. 24. 15:43
15/31 anonim válasza:
Persze a 4-esre semmit nem válaszolsz....
16/31 anonim válasza:
Nem lehet hogy ellaposodtak irántad az érzései...?
17/31 A kérdező kommentje:
15ös A 4esnek a válaszom... Nem dolgozik, én tartom el. Ő a háztartást vezeti. És nem
, nem szoktam bepróbálkozni 20óra munka után. Tiszteletben tartom azt is, hogy neki kisebb a libidója, nem vagyok állat és nem nézem szexuális tárgynak. Ilyen dumákkal inkább hagyjatok is légyszi.
szept. 24. 20:41
18/31 anonim válasza:
Tehát te nem érsz hozzá úgy, hogy rád gerjedjen. Ott a megoldás. Ha összebújtok, te tartod magad és nem nyúlsz hozzá, mert sokat dolgoztál, inkább kivered mint hozzáérj a tiszteleted miatt. Értjük. A nőt nem ismeri senki így marad a te verziód. Bénázol mert inkább neki sem kezdeszben vagy.
19/31 A kérdező kommentje:
Mi van? Miért ne érnék hozzá? Nonstop kanos vagyok. Szerinted nem érek hozzá? Annyit írtam, hogy tiszteletben tartom, hogy neki kisebb a libidója. Magyarul nem nyomulok folyamatosan.
szept. 25. 09:15
20/31 anonim válasza:
Kèrdező, honnan tudod, hogy kisebb a libidója? Mondania kellene neki is, hogy kíván? Adsz rá lehetőséget? Mondod te is neki? Nem kell feltétlen mondogatni amúgy. Hozzá bújsz, megfogod a seggét és azt mondod, hogy ah, de nagyon.. Az ágyban is ugyan így játszódik le. Bár nem értek hozzá, mert ugyan olyan fatökü pasim van mint ami te vagy kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!