Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire érzékenyebb punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire érzékenyebb punci lehet? A többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok ,van olyan nő , akinek annyira érzékeny a puncija, hogy a párja behatol a péniszével és kontrollon kívül esik, szinte hogy nem is tud odafigyelni az aktusra annyira élvezi? Azt mondja hogy pihensz beteszem, annyira élvezi hogy nem tudsz rám figyelni szinte mozogni sem tud semmit, az orgazmusa nem is beszélve.
szept. 23. 11:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem akarom ezt elhinni… 😅 pedig nem 25 vagyok
szept. 30. 18:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Most akkor ez neked rossz úgy ahogy van? Amúgy lovaglás közben a nő remegése, hüvely megfeszülése óriási érzest nyújt. Mozogni sem kell mert ahogy feszül a fiún, úgy élvezi, hogy neki is vége van. Tehát neked ez nem jó. A 69- nél meg ha átfordítod az élvezése után és berakod neki akkor ott azt érzed amit még addig soha szerintem és újra, meg újra élvezni fogja, te meg főleg.
okt. 1. 06:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Több olyan nővel találkoztam én is, aki azért nem szerette a 69-et, mert azt mondták, nem tudnak kétfelé figyelni, élvezni akarják, ha nyalják őket, de akkor ne kelljen szopniuk, majd, utána ők is szopnak szívesen, és élvezik a férfi élvezését, de ne legyen a kettő egyszerre.

okt. 1. 09:02
 14/18 anonim ***** válasza:
13# nem igaz a feltevésed. Lehet egyszerre élvezni és csinálni is, csak van egy bizonyos pont amikor nem a szükséges hozzáerni a nőhöz perceken keresztűl. Akkor megy az izgalomtól, felajzottságtól igazán a dolog amit átlehet vinni más pozítcióba is ami egy kőkemény dugássá válik. Ha ezt ott elbénazza a pasas akkor jár úgy ahogy. ;)
okt. 1. 09:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Itt most kimondottan 69-ről volt szó és nagyon sok nővel jártam úgy, aki jobban szerette külön-külön a szopást és a nyalást.

okt. 1. 11:09
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
12es ezzel a kommenttel felizgattál☺️
okt. 1. 12:05
 17/18 anonim ***** válasza:
15# értem, hogy mit írsz, de érts meg és jól azt amit írtam. Ugyanis van az a pont amikor nem elegendő a nyali-fali. A sorozat élvezettől meg egyszerűen annyira kiakad a test, hogy kell egy kis idő mire nem a fájdalmas orgazmust èrzed, hanem kellemessé válik a test.
okt. 1. 12:07
 18/18 A kérdező kommentje:

De értjük mit mondasz és tudjuk is szerintem.😉 Viszont arról beszélek én is ,amit #13 mond!

Nagyon érdekes hölgy, oly annyira élvez( állítása szerint eddig csak velem volt ez), hogy szinte semmire nem tud figyelni közbe. Ha felgyorsítok és keményebben csinálom orgazmus hegyek jönnek rá. Mondtam is neki szerencsés, hogy ilyet átélhet.

okt. 3. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!