Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom?
Férjemmel 8 éve vagyunk együtt.
A kapcsolatunk eleje óta minden jó az ágyban. Lett 2 gyerekünk, ez sem viselte meg a kapcsolatunkat.
A kicsi után még jobb is lett a szex, mint elötte bármikor.
Viszont durván 1 hónapja valami nem oké velem.
Egyszerűen ha csak a szex kerül szóba, gyomoridegem lesz. Én azóta nem kezdeményezek, nincs igényem rá. Ha férjem közeledik, vagy fáj a fejem, vagy ráfogom, hogy "de a gyerekek bejöhetnek".... Este már 2x inkább alvást színleltem, csak ne kelljen.
Szeretem, imádom a férjemet. Semmi nem történt, ami ezt kiválthatta. Mégis hetek óta tragédiának élem meg.
Tippeket vagy esetleg tapasztalatokat gyűjtenék, mert ez így nem állapot.
Nem lehet, hogy mégis másra vágysz, esetleg nem derült ki, vagy nem lettél valakire féltékeny?
Sok stressz?
Betegség?
Hormonok lehet. Ez nem jutott volna eszembe. Fogamzásgátlót kell váltanom, mert amit szedek nem jó. Lehet a libidó terén sem?!
6hónapja szedem, eddig nem volt ilyen, de simán el tudom képzelni, hogy a gyógyszer is ludas.
Stressz van, de nem több, mint eddig. Beteg nem voltam. Nem vágyom másra, nem vagyok féltékeny.
meg nem oldódott, csak vélhetően meglett a hiba oka :)
Tegnap szedtem be ebből a fogamzásgátlóból az utolsó szemet. Kaptam helyette másikat, amit a gyerekek elött szedtem. Majd kiderül, ez volt e a baj.
De nagyon köszi a segítséget! Nekem tényleg nem jutott volna eszembe, hogy a gyógyszer is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!