Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz hogy egy férfi nem tud/akar barátkozni az szexuális kapcsolatra is képtelen(kialakítani)?
Pár helyen már láttam, hallottam vagy olvastam ha vkinek egy barátja sincs vagy nem is nagyon volt, nincs is rá igénye, nem akar annak nagyon nehéz csajoznia is, csajt felszedni szexre/alkalmira stb
Ez igaz vagy legenda?
Igaz
Sose volt csajom a sok visszautasítás miatt
Most meg már leszarom az egészet
Abszolút nem igaz. A barátokkal, barátságokkal szemben nagyon nagy elvárásaim vannak, aminek nagyon-nagyon kevés ember tud megfelelni.
Szexre csajokat meg bármikor találok, ráadásul barátnőm is van, mindig is volt és mindig is lesz, ha úgy akarom.
4
Nem cáfoltad mivel tudsz barátkozni csak válogatsz. Míg nőkben nem
#5 Igen, ebben egyrészről igazad van kérdező, ha így nézzük. Azonban, ha a saját szempontomból nézem, ugyan úgy nem tudok barátkozni, mert a barátság kialakítását abszolút nehézzé teszi az, hogy nem bízom az emberekben alapból.
Tehát előbb akkor definiáld azt, hogy mit jelent számodra az, hogy "nem tudsz barátkozni", és akkor úgy válaszol az ember. Ugyanis a kérdésedben ott volt, hogy "nincs barátja" - ennek teljesen megfelelek.
Ez egy igazi baromság.
Nem a barátoktól függ az alkalmi partner. Azt ha jól nézel ki találsz a neten. Csak szexről szól az egész. Idiótaságokat írnak itt egy páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!