Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hordják le azokat a férfiakat akik pénisz méretes kérdéseket írnak itt ki ?
1
Ennyi ésszel te pl senkinek nem kellesz az tuti...
#1 a 16 nem nagy. Átlagos.
Nyilván ha nem aláznák meg a nők a kisfarkú pasikat akkor eszükbe se jutna hogy kicsi a farkuk.
Nekem is kicsi, de mindenre jó amire kell. Nekem. Nőnek kicsi szexre, pontosabban nem ideális.
És mivel több millió fsz van, keres egy ideálisat
4"
Heteroként miért keressek én fh.szt, vagy miről beszélsz? A másik a saját méretem lehet hogy átlagos, de azt is leszh.rom, addig ameddig nem kapok rá negatív kritikát, de ha kapok is leszh.rom, mert a partnereim mindig úgy válogattam hogy ezzel ne legyen gond, és sikerült, mert még aki nagy fh.szh.z volt szokva is kielégítettem.
1. Mi értelme megkérdezni ugyanazt minden nap hetvenszer?
2. Mi értelme megkérdezni, hogy “14 cm a farkam mereven, ez elég?”
Miért? Ha nem elég mit tudsz vele tenni?
3. Egy értelmes, normális, valódi nő soha nem fog megalázni egy testi adottságod miatt. Akik bactatnak a méreted miatt, azok inkább a férfitársaid.
4. Egy valódi, igazi férfi tudja használni a farkát, a kezét, a nyelvét, és tudja, hogy nem a centik elégítenek ki egy nőt.
5. Ne használd a farkad méretét arra takarózásnak, hogy sikertelen vagy a nők körében és ezért csakis és kizárólag a nők a felelősek.
6. Egy nagy farok sem jó mindenkinek.
7. Minden kulcs illik egy zárba. Ahogy a péniszek mérete, úgy a hüvely mérete is eltérő minden egyes nőnél.
8. Ha én képes vagyok kielégíteni magam egyetlen ujjammal, ami vékonyabb és rövidebb, mint egy virsli, akkor talán egy pasinak is menni fog, ha nagyobb a farka, mint a csiklóm.
9. Totálisan felesleges ugyanazt megkérdezni nyolcezerszer egymás után. Azért vagytok lehordva, mert hiába lett megválaszolva a kérdésetek már kb egymilliószor, ugyanúgy nem fogjátok fel, és még mindig azt szajkózzátok, hogy minden nőnek lóphaszra van igénye.
10. Nekem konkrétan az ideális méret max 15 cm. Afölött már fáj. Nekem ekkora a hüvelyem.
Azt viszont szeretem, ha kicsit vastagabb.
Van még kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!