Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat olyan férfi, aki nem jön be nekem? N
Szexhiányos vagy és jelenleg vele lehetne valami, tehát próbálsz a realitásnál maradni.
Nekem is van pocakos, aki izgat, saját magát kövérnek hiszi, de szerintem nem az, mert magas és férfias. Haja is sok van. Nagyon bele tudnék túrni szex közben.
Van valaki más, aki viszont alacsony is, arcra is inkább csúnya, nem is túl izmos, mégis állandóan zavarba jövök tőle. Rájöttem, hogy a hangjára gerjedek. Valahogy nálam ehy szexi férfihang mindent visz, főleg mert a hang sokkal többet elàrul a személyiségről, mint a külső.
Hát ez már extra pszichozis borderline szint 😂
Eleve miért zaklat szexuálisan az a dagadék?
Valami biztos vonz benne mégis (domináns viselkedése, alakja).
Vagy benned marad az érintés gondolata.....
Az alakja vagy a személyisége miatt nem szexelnél vele?
Biztos, hogy nem utasítod el az egész fazont úgy, ahogy van.
Egyébként izgató, hogy önkielégítesz kollégára.
Persze... ez tök normális. A kémia meg a fantáziálgatásnak nincs ilyen racionális alapja.
Főleg hogy amúgy tesz is érte, hogy észrevedd, kedveskedig, ilyesmi.. jó is az egódnak, atudagalattid meg jelezvalamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!