Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első alkalom előtt elmondtátok a férfinek hogy szüzek vagytok?
Figyelt kérdés
szept. 22. 11:48
11/18 anonim válasza:
Igen, csak ezért feküdtünk le, hogy kipróbáljam én is.
13/18 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a 8-as (bár én is szűz vagyok):
"Nekem csak szűz lány kell, tehát meg is kérdezném."
16/18 A kérdező kommentje:
Azért nem mert már idős vagyok és ez kellemetlen
nov. 4. 17:57
17/18 anonim válasza:
A kellemetlen az lesz amikor kiderül hogy hazudtál. Egyébként meg általában pozitívum egy pasinak egy szűz lánnyal lefeküdni. Arról nem beszélve hogy esélyes hogy nem is fogod tudni eltitkolni, hisz ha szűz vagy akkor lehet picit vérezni is fogsz meg nem igazán fogod élvezni elsőre. Neked is úgy lenne a jobb túl esni rajta hogy a pasi akivel vagy segít és támogatóan áll hozzád.
18/18 anonim válasza:
Dehogy kellemetlen!
Ha normális a pasi, akkor figyelembe veszi a tapasztalatlanságod és nagyon figyel rád.
Azzal a pasival, aki ez kellemetelen, azzal nem érdemes kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!