Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, milyen esetben fordult elő, hogy nem tudtatok elélvezni új partnerrel, többedik alkalom után sem, ha nem voltatok túl az exen például?
Nekem háromszor is volt, mindegyik egyéjszakás volt ugyan.
Az első, mikor először szoptak le, szerencsétlen már vattát köpött.
A második, mikor buli közben kijött velem egy csaj a parkba, vele volt szex is, de képtelen voltam elmenni.
A harmadik is buli után volt, mondta nálam alszik, de tele voltam mint a déli busz, szegénynek esélye sem volt😂
Alkohol valszeg, nem voltam nagyon részeg csak spicces. Illetve az utolsónál egyéb szer miatt. Merevedéssel nem volt gond, csak képtelen voltam elmenni. Ezeket az eseteket leszámítva általában hamar elmegyek.
Egyébként egyetem alatt a szaktársam mikor első pár alkalommal találkozott lánnyal mindig speedet szívot, de csak egy rövidet. Attól 1-1,5 óráig bírta. Azt mondta az első pár benyomás a fontos😃
3as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!