Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hallottatok már a budapesti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már a budapesti House of Pleasure bdsm szoba kiadóról?

Figyelt kérdés
Állítólag ez ilyen maszek azért nincs a neten. Emiatt nyilván kamunak hangzik de azért már egy ideje beszélek a lánnyal aki ajánlotta szóval emiatt meg kevésbé érzem kamunak

szept. 21. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hallottam róla, de attól még lehet létezik. Egyszerűsítsd le a dolgot barátom, beszélj meg egy látogatást, hogy elmész körbenézni. Ha valós hely, akkor körbevezetnek és megnézed ki akarod-e bérelni.
szept. 21. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam meg rola
szept. 23. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Valami hasonloba belefutottam… elore kellett volna fizetni, netes csalok voltak.

Uh ovatosan

szept. 29. 09:25
 4/7 Caligula2 válasza:
100%

Netes átbaszás 40 euroért adnának egy stúdiót óránként.

Starla Hendrich nevű lány a felhajtó

,és emailkezelő egyben.

Van vmi nemzetközi bankszámlájuk.

De Starlánk a 7. Kerületben

A raiffeisenél bankol.

Erre a számra kéri az óradíjat

12010721 01842638 00100005

Amivel eltűnik.

nov. 25. 19:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Hmm hát ez érdekes

Akkor veled ez konkrétan megtörtént?

Mert őszintén szólva én végül azt gondoltam hogy nem kamu, és ettől teljesen függetlenül offoltam ki a dolgot.

Nálam egyébként Eve Hendrich volt. Ami miatt nem tűnt nekem kamunak az 3 fő dolog.

1. Én leírtam az elején hogy domináns vagyok részletesen, erre ő viszont elmondta hogy ő is domináns. Na mármost ha kamu akkor nem azt mondaná hogy szubmisszív(nagyon) és ezért akarja a bdsm szobát amit ismer? Így feleslegesen kockáztatta hogy nem megyek bele, méghozzá elég nagy eséllyel (ami végül így is lett ugye), hogy dominánsként nem érdekel a dolog.

2. Amikor mondtam hogy megpróbálnék másik helyet szerezni, akkor konkrétan egyáltalán nem ellenkezett. És bele is ment amikor szereztem másik helyet. Egyrészt nem foggal körömmel győzködnie kellett volna hogy milyen jó ez a hely, másrészt minek ment bele? Komolyan csak azért tovább játszadozik, hogy fölöslegesen elküldjek x összeget másnak? Meg én tényleg azért elég sokat beszéltem vele mielőtt bármennyire szóba került a hely.

3. Azt írta hogy 2 nap múlva elutazik. Oké hogy ez segíthet az ösztönzésben de közben meg ezzel óriási kockázatot vállal hogy nem jó a másiknak(ez vasárnap volt ráadásul szóval ez elég valószínű volt szintén). Miért kamuzná ezt?

Nekem ez nem igazán áll össze. Talán arra tudok gondolni, hogy egyszerre lehúzás meg nem is. Hogy az én esetemben tényleg itt volt de közben meg ha nincs itt lehúz másokat.

nov. 25. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Sose fizetünk előre olyan helyre ahol még nem jártunk ez alapszabály :)
nov. 25. 22:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ebbe futottam en is bele.

Olyan studiokat ajanlgatott amik nem leteztek. Se link se pontos cim semmi.

Jah es o nem anyagias, no persze… barkivel elmegy csak foglald le es fizess elore a studioert..

Mennyire eletszeru ez?

Kerdezo te meg utalj mar neki, ha mar ennyire balek vagy. Remenykedj hogy pont beled lett szerelmes :)

nov. 26. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!