Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a vélemenyed erről ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemenyed erről ha egy férfi ilyen az ágyban? Több lent

Figyelt kérdés
Szex közben néha le lankad neki szex után nagyon le izzad, csak fürdés után dug és nyal sehogy máshogy nem hajlandó csak ha előte meg fürdött a nő. Kb egy óráig tart neki egy sz*pas. Jobban szeret sajnos kapni mint adni nagyon sokszor kér orális szexet de soha nem visszonoza szinte. Állandóan anált akar

szept. 21. 15:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
29%
19-es azért nem lép le mert jobbra nem telik neki.Egy normális nő már elzavarta volna😆😆🤣🤣🤣
szept. 21. 18:16
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

19. Te sem lehetsz jobb, ahogy 21 sem!

Sok normális nő szenved ilyen kapcsolatban

szept. 21. 22:43
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Tudod mit.Nem.

Többet ér félre dugni,szeretőt tartani meg miegymás.Á Igen,meg panaszkodni,majd el felejtettem a legfobtosabbat😝🤔

szept. 21. 23:21
 24/26 anonim ***** válasza:
28%

26. Rólam ez nem szól, de te egy vicc vagy, egy majom. Menj vissza anyuciba, ne a nőket szidd akik hozzád sem szólnak!

Rigj bele abba aki a földön fekszik..

szept. 21. 23:26
 25/26 anonim ***** válasza:
25%
Én nem kezdtem a vitát.Akkora idióta nem vagyok,hogy valakibe bele rúgjak.Még az éveimhez képest sem.Csak beszóltam ha engem említettek.Érdekes,csak a kérdező nem felel.Pedig érdekelne miért van vele ha ennyire önző a pasija.
szept. 21. 23:41
 26/26 anonim ***** válasza:
81%
Penzert sem lennek vele
szept. 23. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!