Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiatal fiúk. Mindenkinek megvan az ára. Mennyiért pucsitanátok egy férfinak ?
A hetero fiatal fiúk, ha szexszel akarnak pénzt keresni, inkább egy idősebb nővel dugnak. Kiemelem még egyszer: HETERO.
1-es voltam
Ja és megint le lehet pontozni.
1, 12
12, 14
És ha az öreghölgy szánna rá 50 ezret, a meleg meg 5 millát?
16-os:
Írtam már hogy nem érdekelne az 5 milla. De az öreg hölgy 50 ezrével se tudnék mit kezdeni, nem hiszem hogy a pénz segítene felállítani ha magától nem akaródzik.
Még ha így is lenne, attól még ez mindig a heteró kategória. Nem értem miért nem lehet ezt elfogadni, és kell erőszakoskodni, hogy márpedig akkor is.
Miért nem lehetett ezt kiírni a homo kategóriában, ott vannak azok a fiatal fiúk, akik erre vevőek.
Jó lenne ha végre mindenki megértené, hogy ez mindenkinek az egyéni magán ügye és preferenciája, és ezt nem csak a homo mellett érvelve hangoztatná, hanem fel is fogná mit jelent, és békén hagyná a hetero részét a társadalomnak ennek megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!