Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyenkor mi van? Volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Volt már nektek ilyen?

Figyelt kérdés
Ha hívok prostit vagy megyek hozzá 1 órára kifizetem és mondjuk 10p alatt elélvezek mi lesz a többi 50 percel? Vállal újabb kielégítést vagy vége az egésznek és így jártam? Több élvezés van egy órába vagy nem? Ti kb meddig bírjátok ha oráloznak titeket?

szept. 21. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Általában kettő élvezés "jár" 1 órában. De nekem a második nem mindig jön össze (mondjuk az elsőhöz is több kell, mint 10 perc)

De nagyon nem mindegy, milyen prostihoz mész.

Nyilván van olyan, aki kidob, meg olyan is, aki eldumál veled. Ezért érdemes értékeléseket olvasni.

szept. 21. 00:45
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon résen kell lenni, mert a prostik 70-80 %-a arra megy rá, hogy a férfi minél hamarabb orgazmushoz jusson, mert tudják, hogy utána már teljesen "ártalmatlan ".

Simogatni, fogdosni nem nagyon engedik magukat, a nyalás meg szóba sem jöhet.

Így aztàn egy nagy durranásért fizet az ember komoy pénzeket.

Ezt otthon is meglehet csinálni.

szept. 21. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Előre kell tisztázni, konkrétan hány élvezés van egy órában. Ha tudod, hogy az első után neked tobbb idő kell, akkor első alkalommal csak fel órára menj, amúgy ismerkedő dugásra, ha bejön a csaj lehetsz visszajárós, akkor egy fokkal normálisabban állnak hozzád.
szept. 21. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 Ha felszorzom csak a komolyabb otthoni durrogást egy jutányosabb közvagina árfolyammal, megvehetném Budapestet kb :)
szept. 21. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Meg kell kérdezni tőle a telefonban! Szerinted minden prosti egyforma?

(Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket, meg hogy milyen választ vársz... Hogy majd itt leírjuk neked, hogy a világ összes prostija egységesen n+1 élvezést enged az órában?)

szept. 21. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig valtozo, de gyorsan allj ujra harckeszen
szept. 21. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
6%
2. Na, végre egy igazi válasz. Otthon kellene csinálni, a párotokkal. :)
szept. 21. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!