Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Elméletben melyik punci az esztétikusabb nektek: az, amelyiket salátásnak neveznek, vagy az, amelyik nem olyan, hanem sima, nem kilógós?
#10 jelenleg pont efele halad ez a nyomorult PC vilag.
Valoban jo ha mindenkit elfogadunk ugy ahogy van?
Ha valaki nem érzi magát jól a bőrében, de tud magán változtatni, akkor változtasson.
Elfogadni magát (beletörődni a sorsába) annak kell, aki nem tud változtatni.
Pl. aki alkalmas a hajátültetésre, menjen, csináltassa meg a haját egy profival. Aki viszont nem alkalmas rá, mert az adóterületen is elhullott a haja, annak bele kell törődnie a hajhiányba (legalábbis a tudomány mai állása szerint)
#14 szerintem is gáz, aki megműtteti, arra csak szánalommal tudnék tekinteni. Meg elgondolkodtató, hogy kinek kell ilyen lelkibeteg nő...
#12 ezen jót nevettem... Én a punciról beszéltem, te meg belekeverted az egész világ problémáját. Kicsit szánalmas hozzáállás. Egyébként nem, arról írtam, hogy nekem kéne elfogadnom (rohadtul nem érdekel, milyen a puncija, mekkora a melle vagy milyen a szája valakinek, főleg hogy nő vagyok és hetero), hanem saját magának. Nem tudom, miért kellene egzisztenciális zavart okoznia bennem annak, hogy vannak salátapuncis nők. Nekem baba amúgy.
A másik, csak hogy a globálisan feltett kérdésedre is válaszoljak, amit valamiért ide kevertél (látom téged nagyon komolyan érint, kinek milyen puncija van): nem, nem kell mindenkit elfogadnunk olyannak, amilyen.
En csak reflektálva rahuztam egy adott kor problemáját egy ártalmatlan puncira.
Nem konkretizáltam, de benne van a levesbe. Nem kell kombinalni anya.
Egyebkent meg ha baba puncid van akkor gondolom nem kuzdottel meg azokkal a problemakkal amikkel egy salatas szegyenlos csaj atelhetett. Ismerek olyat aki 10/10 viszont hát igen elegge csunyácska a puncija, es igen elegge ront az osszkepen.
Tehát fogadja el igy? Vagy megteszi amit tud es akkor nyer egy hatalmas onbizalmat odalent is, plusz nem kell szegyenkezve pirulva huzni le a tangát.
#17 "nem kell kombinálni anya"
Innentől kezdve nem olvastam tovább.
Akárki akármit mond, a punci az egyik legnagyobb hatalom.
Akár ilyen, akár olyan.
De, a punci is esztétikailag szubjektív, ahogy egy arc, egy popsi is.
Mindenkinek megvan a kedvence.
És itt egyértelműen a babapunci a nyerő, de nyilván nem ez az elsődleges szempont.
A legszebb a kis nagyajkakkal rendelkező punci, ami amolyan " csíkszerű".
Talán feltűnt, hogy szándékosan nem használtam a "babapunci" szót.
Természetesen mindenki egy felnőtt nő nemi szervére gondol akkor, amikor erről van szó, de akkor is, nem tetszik, hogy a babákhoz kötik!
Miért nem lehet "simpapuncinak", vagy "síkpuncinak" nevezni?
Át kellene nevelni az embereket ezzel kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!