Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért van nagyobb libidójuk a nőknél?
Biológiai tény. A férfiakban benne van az ősi ösztön, hogy “elszórják a magjaikat”.
De azért ezt sem mondanám általánosnak manapság.
Nem nagyobb szerintem, max a társadalmi nyomás a nagyobb rajtuk, hogy állandóan ezzel mérjék a férfiasságuk mértékét. Hogy ők a szexre gondolnak meg kiverik.
Amúgy nőként az én ismerettségi körömben kb ugyanaz volt az arány, amiről hallottam. Nekem pl. a barátomnál sokkal nagyobb a libidóm, én vágynék a napi több alkalomra, ő meg nem.
Nem mindenkinek nagyobb, inkább csak vannak akiknek nagyobb.
Pl. én eddig minden párkapcsolatomban meglepődve tapasztaltam hogy hoppá a férfiaknak mégse olyan nagy a libidójuk, vagy velem van a baj és nimfomán vagyok. Aztán megismertem a férjemet, akivel meg én nem tudom tartani a lépést. 5 év után is naponta sokszor akarja, amit én már nem bírok. Szóval ez szerintem inkább személyiségfüggő meg hogy milyen libidójú emberek kerülnek össze.
4-es
"5 év után is naponta sokszor akarja"
Végre 1 legény a gáton.
6-os
"az a férfi, aki megbasz mindent"
A nők a valóságban akkor is többre értékelnek 1 ilyen férfit mint egy szüzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!