Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bejövök neki? És szexuálisan?
Patikában dolgozom, van egy betegünk, aki "törzsvendég", mindig mindenkivel kedves (és gyönyörű világos barna szemei vannak😍), de úgy érzékelem, engem kifejezetten kedvel (meg én is őt igazából..). Van, hogy érthetetlenül beszél/azt nem érti, amit én mondok neki. Talán zavarban van...nem tudom eldönteni.
A legutóbbi 3 szitu maradt meg bennem leginkább:
Szitu 1:
Kolléganőmmel bent ültünk a cuki teraszàn, és ő pont arrafelé tette le a kocsiját, majd jött vissza érte. Mindvégig bámult minket, végül köszöntünk is neki, meg ő is nekünk. Nagyon édes volt😀
Szitu 2:
Jött be hozzánk, és egy kolléga kezdte kiszolgálni, én éppen egy másikkal beszélgettem beljebb a raktár részen, de amikor megláttam, oda köszöntünk egymásnak. Pár perc múlva kimentem és közben ránéztem és mosolyogtam, oda álltam a mellettük lévő kasszához. Eltelt pàr másodperc, és megszólít: hogy van- e xy vitamin, stb...(ezzel kapcsolatos volt végig a beszélgetés, végül megbeszéltük, hogy akkor megrendeljük), de a lényegi kérdés, hogy ezeket miért velem?😅 Miért nem attól a kollégától kérdezett,aki éppen ott állt előtte?
Szitu 3:
A másnap:
Pont egy beteggel foglalkoztam, amikor bejött, így sajnos vele nem tudtam, csak köszöntem. De amikor már kiment, és beült az autójába (mindig a patika előtt teszi le, amikor hozzánk jön), ismét nagyon nézett errefelé konkrétan rám..legalábbis nincs arra olyan nagy forgalom, hogy egyfolytában a tükörbe kéne lesni...én meg mosolyogtam ismét, és közben néztem legalább addig, ameddig ő engem (de lehet, nem tudta eldönteni, hogy rà mosolygok-e vagy sem, mert pont akkor ment ki a kutyás beteg is, akivel foglalkoztam..😁😁)
Mit gondoltok?
Bocs, mára ennyi jutott😀
De hülye vagy..😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!