Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akarhat egy 30-35 éves nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat egy 30-35 éves nő egy 20on éves férfitől?

Figyelt kérdés
22 éves egyetemistaként elkezdtem randizni egy 30-35 év közötti nővel, aki befektetés tanácsadással foglalkozik luxus ingatlan szektorba mint családi vállalkozásként. Tökre jól elbeszélgetünk meg látszik rajta komoly nő, de mégis fura a szitu. Még csak 2x találkoztunk de nem tudom rákérdezzek e finoman hogy ő most komoly kapcsolatot szeretne, vagy nem érzi e gáznak, hogy még nincs egzisztenciám egyetemistaként. Mit gondoltok, hogy kérdezzek rá vagy mi legyen? Vagy mi a véleményetek a helyzetről?

szept. 17. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Hát azért 2 találka után nagy lúzerség lenne ezt megkérdezni.

Miért nem tudsz normálisan viselkedni egy nővel?

Én soha nem kérdeztem , meg nem is mondtam ilyet.

Majd kialakult ahogy alakult és ment a maga rendjén.

Ha nekem ezt a 3. randin megkérdezte volna bármelyik csaj , ott lett volna azonnal vége.

szept. 17. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak üzleti dolgokról van szó beszélgess vele nyugodtan..ha érzed hogy bejössz neki nem ok nélkül tetted fel a szexualitás témában a kérdést, azt látni/érezni fogod
szept. 17. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Ne álmodozz mert van egy kis kukacod, ami feláll egy nőre, aki szóba áll veled.
szept. 17. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
26%

Ha randizni kezdtetek, akkor szerinted mit akarhat? Édes Istenem, ezt a marhát, aki ráadásul férfinak képzeli magát 😀 Szerintem beszélgess vele a korai jezsuita teológiáról.

Pszt, elárulom, ha randizik veled, akkor a kis pömpölömpődet akarja a nunijába, de ha látja rajtad milyen looser vagy, akkor inkább menekülni fog.

szept. 17. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
33%

Mi a francért kérdeznél rá??? Majd kialakul, ha komoly kapcsolatot akar. Addig is viszont ne legyél haver töketlen, hanem ha neked is bejön a nő akkor alaposan dugd meg :)

Amúgy nagyobb a sansz, hogy csak dugni, kicsit szórakozni akar, de azt ne mond, hogy ez neked olyan szörnyű lenne 😂

szept. 17. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Hülyíteni. Nyilván a saját korosztályában nem kell senkinek.
szept. 17. 23:02
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Sztem csak kefélni akar.
szept. 18. 01:50
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerelmes beléd, vagy csak tetszel neki és szexelni akar veled.
szept. 18. 07:09
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
7es😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
szept. 18. 08:17
 10/10 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Sajnos nem poénnak szántam.

Ismerek valakit, akinek életre szóló fájdalmat okozott egy hasonló eset.

szept. 18. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!