Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy 30-35 éves nő egy 20on éves férfitől?
Hát azért 2 találka után nagy lúzerség lenne ezt megkérdezni.
Miért nem tudsz normálisan viselkedni egy nővel?
Én soha nem kérdeztem , meg nem is mondtam ilyet.
Majd kialakult ahogy alakult és ment a maga rendjén.
Ha nekem ezt a 3. randin megkérdezte volna bármelyik csaj , ott lett volna azonnal vége.
Ha randizni kezdtetek, akkor szerinted mit akarhat? Édes Istenem, ezt a marhát, aki ráadásul férfinak képzeli magát 😀 Szerintem beszélgess vele a korai jezsuita teológiáról.
Pszt, elárulom, ha randizik veled, akkor a kis pömpölömpődet akarja a nunijába, de ha látja rajtad milyen looser vagy, akkor inkább menekülni fog.
Mi a francért kérdeznél rá??? Majd kialakul, ha komoly kapcsolatot akar. Addig is viszont ne legyél haver töketlen, hanem ha neked is bejön a nő akkor alaposan dugd meg :)
Amúgy nagyobb a sansz, hogy csak dugni, kicsit szórakozni akar, de azt ne mond, hogy ez neked olyan szörnyű lenne 😂
7-es vagyok. Sajnos nem poénnak szántam.
Ismerek valakit, akinek életre szóló fájdalmat okozott egy hasonló eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!