Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a fiútok melyik szexet részesíti előnyben? Anál, orál, punci?
Figyelt kérdés
Szerinted miért pont azt, amelyiket? Jobban élvezi, többet pihenhet, izgibb, stb?szept. 17. 19:00
1/13 anonim válasza:
A puncimat, aztán a számat. Anált egyikőnk sem szereti.
2/13 Laylah válasza:
Puncit, egyszerűen az neki a legjobb érzés.
3/13 anonim válasza:
Most szingli vagyok, de exem a puncit szerette.
4/13 anonim válasza:
Nincs sorrend, mindig amikor amelyik éppen jobban esik.
5/13 anonim válasza:
Puncim. Azt élvezi a legjobban, elmenni is ott szeret.
6/13 anonim válasza:
Nehéz kérdés mert mindet szereti… de az anált mondanám mert így tudunk gumi nélkül szexelni, a végén a fenekembe megy el :)
21/N
7/13 anonim válasza:
Leginkább anál, mert ott nem kell kihúznia. Viszont én jobban szeretem ha a puncimba van.
8/13 anonim válasza:
Áruljátok már el, hogy itt kit, miért pontoztatok le...
Ennek a pontozási rendszernek semmi értelme, mert senki nem használja rendeltetésszerűen...
10/13 anonim válasza:
A puncimat legjobban, utána a számat. Anált nem próbáltuk nem is szeretném, neki sem volt rá igénye.... Mondjuk most már 4 hónapja nincs is senkim. 😅
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!