Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiatalasszonyok miért részesititek előnyben az orális sexet?
Volt pár több randevúm lánnyal fiatalasszonnyal és nem tudom hogy az esetek kilencven százalékában az első randin miért nem az együttlétre helyezik a hangsúlyt hanem rögtön a férfi ölében van az arcuk.
Randevúztam a fiatalasszonnyal sokat beszélgettünk a kocsiban és egy idő után bevette a farkam.
Nem kértem és nem is számitottam rá de megtörtént holott az ismerkedés fázisában voltunk.
Igen mint minden férfi szeretem ha legyezgetik a fiuságomat de nem rögtön az első randin.Ha működik a kémia akkor előbb utóbb úgy is rákerül a sor.
Főleg lányok fiatalasszonyok véleménye érdekel erről a témáról.
Mert azt hiszik, hogy ezzel többek.
Nálam még az első randin a csók os kérdéses volt, nem még egy ismeretlennel sex.
És a férjem is azért lett a férjem mert kitűntem a tömegből. Meg kellett harcolnia azért, hogy a lábam között legyen. De azt mondta megérte. Azóta is az én lábam között van…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!