Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinál ilyet a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál ilyet a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
Mindketten 20 évesek vagyunk, gimi óta barátnők, legjobb barátnőm igazából. Ugyanarra a szakra járunk fősulin, engem felvettek állami támogatással, őt sajnos nem, lecsúszott róla így most fizeti a szakot. Múlt hétvégén a párommal beültünk egy étteremben ahol megláttam őt egy idősebb pasival, intim helyzetben, csókolóztak stb. Ami azért fura, mert neki van barátja. Másnap felhívtam hogy láttam és hogy mi ez az egész. Áthívott és elmondta, hogy a pasi az ő "támogatója" sugar daddy-je, akivel néha találkozgat. Elmesélte mióta tart, miket kér, mennyit fizet neki stb, és hát leesett az állam. Durva hogy pénzért miket képesek megtenni az emberek. Most nagyon csalódott vagyok, hogy ilyet csinál és votl őszinte hozzám, másrészt nem ilyennek ismertem meg. Kicsit mintha engem is megcsalt volna. Ti folytatnátok a barátságot ennek ellenére?
szept. 17. 08:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
47%

#16 nincs diplomám, mert nem fejeztem be, mert két választásom volt, vagy egy jól jövedelmező munka kint, vagy a diploma. Na a jól jövedelmezőt választottam és elpocsekoltam majdnem 3 évet az egyetemen, ezzel elpocsekoltam másfél millio ftnak megfelelő összeget. Csak tudod 3 hét alatt megkerestem aztán azt a 1.5 milliót. Fiú vagyok és csóró családból, nem támogatott se apuci se anyuci, szakadt oreg 3as golfal jártam, jártam... Már amikor beindult. Suli mellett teljes munkaidő éjjelesbe, hogy tudjam fizetni a sulit, a szállást kaját, stb. Meglett volna a diploma? Ha a pénzen múlik meg. Férfiként nincs olyan, hogy megfugatom magam valakivel pénzért, vagyis de, melegkent, csak hát arra nincs gyomrom, pedig egyszerű lenne 😂😂

De nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy a párja mellett csinálja, minek? Miért van párja? Szakítson.

Amég nem én fizetem más számláját, addig nem érdekel, hogy ő miből fizeti, de akkor ne akarjon kapcsolatot, mert az a másik fél lehet jobbat érdemel.

szept. 17. 22:03
 22/23 anonim ***** válasza:
25%
Beszélj vele újra és kérj bocsánatot, hogy hülye picsaként viselkedtél/gondolkodtál. Majd biztosítsd a támogatásodról. Azok a lányok akik ilyenbe mennek bele sokszor nagyon egyedül vannak, mert nincs kit beavatni. (Nézd meg hogy viselkedik a legjobb barátnője) Pedig sokszor félnek, sosem tudni. Segíteni is tudsz neki sokat, ha elmondhatja neked mikor hova megy, hol lesz, bejelentkezik előtte utána nálad így hamar tudni fogod ha nem jelentkezett. stb.
szept. 18. 06:09
 23/23 anonim ***** válasza:
47%
#22 Szeintem rögtön nyissunk is egy szeretetszolgálatot prostiknak. Úgy sajnálom őket én is, hogy félhetnek a fasztól! 😂
szept. 18. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!