Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál ilyet a legjobb barátnőm?
#16 nincs diplomám, mert nem fejeztem be, mert két választásom volt, vagy egy jól jövedelmező munka kint, vagy a diploma. Na a jól jövedelmezőt választottam és elpocsekoltam majdnem 3 évet az egyetemen, ezzel elpocsekoltam másfél millio ftnak megfelelő összeget. Csak tudod 3 hét alatt megkerestem aztán azt a 1.5 milliót. Fiú vagyok és csóró családból, nem támogatott se apuci se anyuci, szakadt oreg 3as golfal jártam, jártam... Már amikor beindult. Suli mellett teljes munkaidő éjjelesbe, hogy tudjam fizetni a sulit, a szállást kaját, stb. Meglett volna a diploma? Ha a pénzen múlik meg. Férfiként nincs olyan, hogy megfugatom magam valakivel pénzért, vagyis de, melegkent, csak hát arra nincs gyomrom, pedig egyszerű lenne 😂😂
De nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy a párja mellett csinálja, minek? Miért van párja? Szakítson.
Amég nem én fizetem más számláját, addig nem érdekel, hogy ő miből fizeti, de akkor ne akarjon kapcsolatot, mert az a másik fél lehet jobbat érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!