Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinál ilyet a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál ilyet a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
Mindketten 20 évesek vagyunk, gimi óta barátnők, legjobb barátnőm igazából. Ugyanarra a szakra járunk fősulin, engem felvettek állami támogatással, őt sajnos nem, lecsúszott róla így most fizeti a szakot. Múlt hétvégén a párommal beültünk egy étteremben ahol megláttam őt egy idősebb pasival, intim helyzetben, csókolóztak stb. Ami azért fura, mert neki van barátja. Másnap felhívtam hogy láttam és hogy mi ez az egész. Áthívott és elmondta, hogy a pasi az ő "támogatója" sugar daddy-je, akivel néha találkozgat. Elmesélte mióta tart, miket kér, mennyit fizet neki stb, és hát leesett az állam. Durva hogy pénzért miket képesek megtenni az emberek. Most nagyon csalódott vagyok, hogy ilyet csinál és votl őszinte hozzám, másrészt nem ilyennek ismertem meg. Kicsit mintha engem is megcsalt volna. Ti folytatnátok a barátságot ennek ellenére?
szept. 17. 08:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%
Ő dolga, de ha úgy érzed csalódtál benne emberileg akkor nem tartanám meg a barátságot. Nekem nem kompatibilisek azok akikkel nem egyezik az értékrend, legalábbis közeli barátnak nem.
szept. 17. 08:14
 2/23 A kérdező kommentje:
Tok jol megertjuk egymast, csak fura h van ilyen oldala es gatlasok nelkul.
szept. 17. 08:17
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják azt hogy az ujjunk se egyforma, hát mi miért lennénk egyforma.
szept. 17. 08:21
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Eddig élt benned egy kép a barátnődről, most pedig megismerted egy olyan oldalát, ami nem illik a képbe, és elbizonytalanodtál, hogy jól ismerted-e eddig.

Nézd: a barátságnak része az elfogadás is. Attól, hogy olyasmit csinál, ami neked nem fér bele erkölcsileg, attól még ugyanaz az ember, akivel eddig jóban voltál. Nem kell mindenről ugyanazt gondolnotok a világban.

szept. 17. 08:39
 5/23 anonim ***** válasza:
81%
Ne ítéld el! Vannak céljai, de csak így tudja megvalósítani. Nagyon sok "fősulis" hirdeti magát. Szomorú, de ilyen ma a VALÓ VILÁG. :-(
szept. 17. 09:09
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Négyes tökéletesen leírta amit én is gondolok. De azért azt is vedd számításba, persze nem tudom a lány lehetőségeit, de brutál pénzekbe kerül némelyik egyetem. Én szerencsére benn tudtam maradni államin, bár néha csak a covid és egyebek miatt, mert egyedül a mi szakunkon valami 4,5 volt a bennmaradási átlag, holott bölcsész vagyok nem agysebész. :D És én se tudom, hogy én vagy a szüleim hogy gazdálkodtuk volna ki azt az összeget, max ha több részletben lehet fizetni. Másik út a diákhitel amit megint sokan nem szívesen vállalnak be érthető okokból, és mondjuk egy orvosi/jogi/művészeti karnál kb semmire nem mész azzal az összeggel még. Egy szó mint száz, ha neki ez így morálisan belefér és meg tudja oldani belőle az életét akkor lelke rajta. Az egyetlen ami aggályos ebben, ha amúgy van egy párkapcsolata aki ebből semmit nem érzékel.
szept. 17. 09:11
 7/23 anonim ***** válasza:
14%

Jobban teszed, ha nem tartod fent vele a barátságot. Hatással lehet rád hosszútávon ha elfogadó vagy. Inkább érezze hogy helytelen dolgot tesz és szakítsd meg vele a kapcsolatot.

29/F

szept. 17. 09:15
 8/23 anonim ***** válasza:
23%
Kifizeted a tandíját te a sugardaddy helyet? Nyilván nem. Akkor miről beszélünk? Elég szomorú, hogy ezt kell tennie, de nem kérheted rajta számon, mert az ő élete. Valahogy elő kell teremteni azt a pénzt. Te könnyen beszélsz, ha államilag finanszírozottra jársz és közben eltartanak a szüleid.
szept. 17. 09:18
 9/23 anonim ***** válasza:
86%
#6 Mondjuk normális ember előbb veszi fel a diákhitelt mint teszi szét a lábát öregembereknek.
szept. 17. 09:23
 10/23 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem a 4-es teljesen jól leírta.

Én annyit fűznék hozzá, hogy gondolj abba bele, rákérdeztél és elmondott neked mindent, mert megbízik benned annyira és rád hagyja a döntést. Ezt azért kevesen csinálnák utána.

szept. 17. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!