Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan nő aki tartana...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő aki tartana egy nyalószolgát?

Figyelt kérdés
Életképtelen vagyok, meg az erekcióm is gyönge, tehát semmi egyéb és anyagi igényét nem tudnám kielégíteni. Csak átjárnánk egymáshoz, hogy alaposan kinyaljam az ágyékát.

szept. 16. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem hittem el hogy van ilyen, ameddig barátnőm nem mesélt róla. Azóta már nekem is megvan a srác telefonszáma. Ha értitek mire gondolok.L
szept. 16. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Létezik de az nem én vagyok. Szeretem ha jól meg is kettyintenek.
szept. 16. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
32%

Én szeretek nyalni, de nem hinném, hogy a nőknek csak ez elég lenne. Asszony se szokta végig hagyni, mindig kell a dugás is.

A nyalás és cumi akkor volt elég, amikor még fiatalok voltunk, és nem dugtunk, csak ismerkedtünk a szex rejtelmeivel.

Persze lehetnek kivételek ebben a témában is.

szept. 16. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam én is ilyen szituációban, vaginizusa volt adott partnernek, de a nyalást szerette. Úgy hogy csak az volt.
szept. 16. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
Ilyen nem letezik.
szept. 16. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Miért nem hiszed?

Ahogy nőben férfiban is van szolga.

szept. 16. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha van, akkor max. talpnyaló lennék nőnek.
szept. 16. 14:03
 8/8 A kérdező kommentje:

7#

Te még az ágyekához sem akarsz hozzáérni?

szept. 16. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!