Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexszolgák, nyalószolgák ezek?
Nyalószolgát keresek egy szexpartner keresőn. Olyant, aki úgy nyal, ahogy én akarom és amikor, ameddig én akarom. Van már egy ilyen partnerem, szeretnék még egyet, akár hármasban is.
Eszméletlen sok levelet kapok, de valahogy egyik sem olyan "nyalószolga", mint amilyen a jelenlegi partnerem. Ő odaadóan szolgál és minden az én élvezetemről szól, hogy nekem nagyon jó legyen.
Nyilván, neki is jó, nem vagyok önző, odafigyelek arra, hogy élvezzen ő is. Viszont a lényeg az, hogy neki én vagyok az első és a legfontosabb.
A jelentkezők zöme teljesen másmilyen. Az első mondatokban azt ígérik, hogy minden vágyamat teljesítik és nekem nagyon jó lesz. De ezután elkezdenek követelőzni: vásároljak domina ruhákat, bőrcsizmát, bilincseket, korbácsot, harisnyatartót, stb. Legyen a szex nálam (ne kelljen bérelni búvóhelyet). Alkalmazkodjak a szabadidejükhöz, mert többségük házas. És még sorolhatnám. Szóval a lényeg: nekem ez egy vagyonba kerülne, amit ők akarnak, nekik pedig ingyen szolgáltatás kell?
Hol vagyok itt én? És az én vágyaim?
De ha nálad van, az is ingyen van, nem?
És egyébként te nem dolgozol? Hogyan valósítsák meg a nyalószolgák, hogy idöben is hozzád alkalmazkodjanak, de azért pénzük is legyen "búvóhelyet" bérelni? Vagy csak milliomosok alkalmasak a feladatra?
Ja detto ez van nalam is
Csak en masszazsra kerestem pasit. Heti 2x maszirozzon vegig finoman olajjal megspekelve jonimasszazzsal legalabb 2-3 ora hosszan, nekem orgazmusig, vagyis nem akarja letudni 30 perc alatt.
A tobbi mar kozos dolog lenne ezek utan barmire kaphato vagyok.
De a legtobben csak igergetnek vagy baromira nem tudnak maszirozni
A jelenlegi partnerem is dolgozik, nyilván akkor szervezzük meg a találkozást, amikor mindketten nem dolgozunk.
Búvóhelyet ő bérel minden alkalommal, ez nem kerül egy vagyonba, nem kell hozzá milliomosnak lenni, a partnerem sem az. Sok embernek van szeretője és ezt így oldja meg. Ha nem egy szarrágó...
Megjegyzés:
"ahogy én akarom és amikor, ameddig én akarom" arra az időszakra vonatkozik, amikor együtt vagyunk.
Ja úgy, az vállalható azért :))
Én úgy értettem, hogy ha olyan kedved van éjjel csettintesz és ugorni kell :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!