Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ,nektek menyire fontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ,nektek menyire fontos férfi ideál,külseje(Fizikuma,magasáka,súlya)?

Figyelt kérdés

Férfi kicsit sportos van pocakja súlyban mennyi a határ ideálban?

Menyire legyen sportos vagy pocakos?

szept. 16. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Nálam az összkép a fontos.
szept. 16. 11:24
 2/4 NemFogodKitalálni ***** válasza:
64%
Legyen magas, mivel én is az vagyok, így nekem ez fontos, hogy legyen minimum 180-185cm. Nem szeretem a nagyon kidolgozott testet, inkább legyen egy kis pocak, de a karja lehet izmosabb. Szeretem azt az érzést, amikor megölel, és ő nagyobb, magasabb és erősebb nálam, és én úgymond “elveszek” a karjai közt
szept. 16. 11:24
 3/4 A kérdező kommentje:

180cm vagyok 93 kilo visszont évek során gerincemröl lekoptak tüskék,kicsit összmentem ,88 kilo cél vagy 85 kilo ,mütöt lábam miatt ússzás jöhet szoba.

178-179 magadákhoz 88 kilo is megfelelö?

Volt másik mütétem ami hasamnál volt igy nehét súly cibelés se jöhet szoba.

Megismerkedem lámyal önmagamat adtam ,küldem képet erre letiltot ,nem tudtam hova tenni olyan kövér mégse vagyok .

180cm 88-87 kiloval vékonyabnak tünök majd?

szept. 16. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Magasság: min 180 cm

Kg: tök mimdegy, amíg sportos és izmos. Pocak ne legyen. Kicsi se. Inkább szépen kidolgozott kockahas, nekem is az van amúgy.

szept. 18. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!