Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüzesség elvesztése tényleg olyan fontos dolog vagy csak azért gondolják ezt olyan sokat mert beléjük nevelték hittan órán?
Az utóbbi időszakban sokat gondolkodtam ezen, hogy tényleg olyan fontos e olyannal lefekedüni első alkalomként akit igazán szerelemből szeret az ember. Mert ilyet baromi nehéz találni és nem szeretnék még 40 évesen is szűz lenni:D Azért is fogalmazódott meg bennem, mert idáig úgy voltam vele, hogy csakis olyannak adnám oda,akit igazán szeretek. Viszont látva a kortársaimat erősen megkérdőjeleztem ezen korábbi nézőpontom és most nem tudom mi a jó:D Ti mit gondoltok?
18/F
Én is fontosnak éreztem mindig,és ugyanígy voltam vele 17-18 eves koromban mivel mar a barati tarsasagombol mindenkinek volt ugyebar kiveve nekem.
Utana nekem is lett egy parkapcsolatom kb a semmibol es 20 evesen veszitettem el. Pedig mar kezdtem feladni ezt a dolgot.
Nekem egyáltalán nem volt fontos. Nőként az érdekelt, hogy ne legyen erőszakos. De egy normális férfi egy nem szűz nővel sem erőszakos. Persze most nem arról beszélek, mikor közösen beleegyeznek az ilyen dolgokba.
A szüzesség csak egy állapot, ennyi. Nem kell nagy feneket keríteni neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!