Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hány éves kortól kezdtetek szőrösödni odalent? Mennyi idő múlva csupaszítottátok le először és miért?
A páromnak csupaszon tetszik… akkor mi van?😐 nem a te izlesednek kell megfelelnj
Jó lenne egyszer eljutni addig a pontig, hogy a csajszik/nők körében 60-80%-ban full természetes vagy picit/közepesen igazított, és csak a maradék százalékban csupaszított, esetleg csíkra borotvált. De hát a szülőknek is valahol meg van ebben a felelőssége. Szükség lenne, hogy adjanak önbizalmat a pici lányuknak. Úgy látom efelé megyünk szerencsére, de még mindig nem az igazi azért.
Én (férfiként) emlékszem, mikor annó a lány osztálytársamnak kb. 12-13 évesen az uszodában a fürdőruha szélén kibuggyant a szép szeméremszőrzete. De egyáltalán nem undorodtam vagy ilyesmi, csak meglepődtem, de már akkor is tetszett. Egy másik évfolyamtársamnak pedig egy iskolai fellépésem kb 14 évesen villant a dús hónaljszőre. Szintén semmi problémám nem volt vele, csak nagyon meglepett, de alapvetően tetszett 😍
Szerintem egyértelműen nőies a dolog. Igaz hónaljszőrből jobb ha rövid van, de a vulva egyértelműen úgy szép ha szőrös. Én szerintem a csupaszított az egyértelműen kislányos és nagyon hétköznapi. Esetleg a pedóknak lehet kifejezetten tetszik. De azért szerintem sokan szeretik az érettebb nőiesebb csajszikat. Én tuti!
11-12 évesen kezdett szőrösödni, 14 évesen már burjánzott.
15 évesen kezdtem fazonra igazítani (csík), mert láttam hogy anyumnak is olyan.
Teljesen csupira 17 éves koromban borotváltam le először, a pasim kedvéért. De annyira megtetszett, hogy azóta is rendszeresen borotválom.
36N
Kb 13 évesen elégeltem meg hogy a vér beleragad a szőrömbe, ezért leborotváltam.
Aki egy felnőtt nőben a gyereket látja, csak mert borotválkozik, hát annál komoly bajok vannak.
12 évesen kezdtem szőrösödni, de így elég hirtelen és 13 éves koromra hatalmas szőrzetem lett, nem csak nagy kiterjedésű, de dús is, combom tövénél és a köldökömnél is. Onnantól kezdve nyáron a bikinivonalig leszedtem h ne látszon ki. Most is odáig szedem és rövidebbre vágom.
23N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!