Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti hány éves kortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hány éves kortól kezdtetek szőrösödni odalent? Mennyi idő múlva csupaszítottátok le először és miért?

Figyelt kérdés

szept. 16. 00:08
1 2 3
 1/22 NemFogodKitalálni ***** válasza:
77%
9-10 lehettem kb, 11 éves korom óta borotválom. Azért, mert idegesített, undorodtam tőle, és nem tartottam higiénikusnak. Így leírva és visszaolvasva igen, gyerek voltam még. De szőrös volt és zavart. Persze anyukámmal megbeszéltem előtte, hisz még kisgyerek voltam.
szept. 16. 00:18
 2/22 anonim ***** válasza:
81%
Kb 10. Unokatesóm már 8 évesen. Bikinivonalat 12 évesen, csupasz 15-től vagyok.
szept. 16. 00:20
 3/22 anonim ***** válasza:
86%
11 évesen kezdtem szörösödni 14 éves koromtól kezdve borotválom
szept. 16. 02:47
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
8 évesen vettem észre,hogy már szőrösödik,sötét,sűrű hajam van,a szőrzetem is ilyen és hamar kezdett nőni.11 voltam amikor először le lett borotválva,de igazából nem erre irányult a dolog,mivel a lábam kellett szőrteleníteni,de akkor már a hónaljról,intimről és a karról is leszedtük. Gyerek voltam még,anya segített benne.Táborba mentem,amiatt,hogy ne cikizzenek. Jól is tettem,szinte mindenki szőrtelen volt,igaz a többség még alapból.
szept. 16. 05:39
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Későn. 15 évesen kezdett egy szőrcsík nőni a köldöklyukamtól lefele a pocimon, és utána kezdett igazán szőrösödni odalent a vulvám körül.
szept. 16. 06:23
 6/22 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos elég gáz, hogy másnak való megfelelés miatt kell borotválni tiniként, és nem azért, mert valakinek az tetszik... Holott így felnőttként azért szerintem kijelenthető, hogy egy szőrös vulva az gyönyörű. Legalábbis nekem mindenképpen! 36/F
szept. 16. 06:23
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

9-10, már a bugyiból is kilógott, nagyon sokat cikiztek miatta mikor nem tudtam elrejteni :( szerintem 13 evesen borotvaltam le eloszor

21/N

szept. 16. 06:33
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Kb. 14 évesen kezdett pelyhesedni szőkén, 16 évesen erősödött meg. Most 20 vagyok, és egy halványbarna szőrcsík köti össze a köldökömmel az alhasamon.
szept. 16. 07:07
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
Miért van lepontozva az,aki korai időpontot írt? Akkor lett olyan és a gyerekek tudnak ám gonoszok lenni,csúfolódnak rendesen,tudnék mesélni.
szept. 16. 07:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
En 13 voltam! Akkor szedtem le egyszer! Most 22 vagyok és néha megszoktam hagyni
szept. 16. 08:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!