Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmissziv hölgyek! Átlagosan mennyi ideig szoktatok megbilincselve lenni ?
Változó, átlagban 3-4 óra
A legdurvább 2 nap volt, előtte kaptam beöntést hogy azzal ne legyen gond és közben etettek/itattak.
Miután eloldoztak nem tudtam használni a kezeim, lábaim annyira elzsibbadtak és elgyengültek
21/N
Hasaltam egy asztalszeru dolgon. A kezeim le voltak bilincselve a labahoz, a labaim hol lefele, hol ilyen guggolas szeruen két oldalra felhuzva :)
Ne haragudj borzalmas vagyok a pozok leirasaban!
Ha ezek mind igazak akkor jó tudni, hogy vannak olyan nők akik ennyire kedvelik a bilincseket. Vagy csak a domináns partneretek miatt viselitek?
Ez idáig nekem csak olyan nőkkel volt szerencsém akik hallani sem akartak róla vagy max kipróbálták de igazából nem jött be nekik. Hol ismerkedtetek meg a barátaitokkal?
Smpixien ismertem meg a legtöbbet, igazából pár alkalmas kalandok voltak :) a mostani párom nem annyira domináns, néha kikötöz de inkább az én kedvemért
(#3,5 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!