Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájpecekkel a szájába utazott már valaki vagy megbilincselve ? Kocsiban anyósülésen vagy hátul? Vagy maszkkal takarva az utcan, tomegkozlekedesen.
Covid alatt nem lett volna feltuno ha szajpecek van a szamon es rajtam egy nagyobb szajmaszk akar az utcan :).
Mostmar maximum ha egy pasi a kocsijaban akkor. Bar biztos megneznenek (maszk nelkul).
31 N
Csomagtartóban megkötözve szívesen lennék :D.
Bár nőként kellene ehhez bizalom számomra.
Nekünk van egy szett széles fém bilincsünk kézre, lábra és nyakra. Le lehet venni róluk a láncot és a "karikát", így külön-külön lehet őket hordani. :D
Nadrágban és pulcsiban nem látszanak. Bár amennyire leszarjuk, nem vesszük észre egymást az utcán, szerintem senkit se érdekelne, ha látszódnának is.
Nem tudom mennyire releváns számodra ha leírom az én sztorim egy nővel.
Amit tudni illik hogy az autóm teljesen le van sötétítve, és ő az anyós ülésen volt mellettem, hátra bilincselt kézzel, nagy piros szájpecekkel a szájába, nyár volt laza kis top-volt rajta könnyen le bírtam húzni a ruhát a melleiről így kapott két pillangó cici csipeszt is, és hogy teljes legyen számára a katarzis még a puncijába is kapott egy távirányítós rezgő tojást, vidékről utaztunk pestre.
Én mint sofőr is élveztem nagyon, ő meg pláne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!