Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ha az ujj bemehet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha az ujj bemehet a popóba, akkor...?

Figyelt kérdés
szept. 15. 16:18
A kérdező szavazást indított:
Egyértelműen mehet a pénisz is
Attól még a pénisz nem biztos hogy mehet
26 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Aki azt mondta, hogy nem biztos! Lehet találkozott már méretes farokkal...

Mindennek van előnye meg hátránya...

szept. 15. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Az ujj és a farok az két nagyon különböző dolog. Ha az ujjnak szabad, milyen alapon lenne szabad a pénisznek is?
szept. 15. 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Ezért nem hagyom egy férfinak se, hogy kényeztesse a fenekem, ami amúgy jó érzés. Mert tudom, hogy utána természetesnek veszi, hogy a farkát is betegye. Meg hát nyilván ezért akarnák alapvetően kényeztetni, hogy betegyék, nem is azért, hogy nekem jó legyen, nincsenek illúzióim :D
szept. 15. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Persze hogy nem azért csinálják hogy te élvezd. Azta egész okos nők is léteznek. Felmérik a terepet, készítik maguknak az utat. Hogy ez neked élvezetes az csak egy elhanyagolható melléktermék.
szept. 15. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
#2 Olyan alapon, hogy feltételezve!!! élvezetes az ujj?! Akkor kellő előkészítés után élvezhető a farok is.
szept. 15. 17:13
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
#3 ha te azt élvezed, hogy kényeztetik akkor élveznéd a betevést is ha jól csinálják. És nem igaz az, hogy csak a hapsinak legyen jó. Én nem élvezem azt az együttlétet ha nem élvezik a túloldalt!!!
szept. 15. 17:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A feltételezés semmit sem ér. Egy ujj körmérete 6-7cm, egy átalgos péniszé pedig a duplája. Van aki nem tudja élvezni.
szept. 15. 17:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem csinálni, és ha meg van a kellő előkészítés, és a pasi figyel arra hogy nekem is jó legyen, akkor jöhet a farok a popsimba. De az nem kell, hogy barom módjára meglepetésszerűen bedugja a farkát.
szept. 15. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút így van! És sajnos sok ilyen pasi miatt alakul ki a nőkben az ellenérzés!

F

szept. 15. 19:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
szept. 15. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!