Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mennyire jön ez be?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha egy férfi magasabb az átlagosnál? (190 cm felett)
Persze arányos alkattal gondolom. (90-95 kg)
Te milyen magas vagy és milyen alkatú kedves válaszoló?
szept. 13. 08:35
4/10 anonim válasza:
Ennyi alapján nyilván mindenki azt fogja írni, hogy bejön, de ki tudja, milyen az arcod, stílusod, hajad, fogaid, mennyire vagy szőrös, milyen úgy maga az összkép. Ha leírom, hogy 157 cm 49 kg vagyok, attól még lehetek vonzó meg nem vonzó is, attól függően, hogy sportos vagy löttyedt vagyok, mekkora a mellem, milyen az arcom, érted?
5/10 anonim válasza:
Nekem nem, az már túl sok.
Kicsi vagyok (162 cm), úgy kb 15-25 centivel magasabb pasi a jó, mármint nekem.
De nyilván a magasságnál vannak fontosabb szempontok, tulajdonságok.
6/10 anonim válasza:
180 cm és 55kg.
Szeretem a helyes és magas srácokat.
7/10 anonim válasza:
Semennyire. 160 centis átlagos vagyok.
8/10 anonim válasza:
170cm, 52kg.
Nekem pont az ilyen pasik tetszenek! :)
Mellé szeretem, ha férfiasan izmos a teste, illetve ha jól fel van szerelve odalent... 😉
9/10 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a túl magasok. Ha már lehet választani akkor inkább ilyen 170-180 cm körül lenne az ideális, vékonyabb alkattal. 23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!