Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex nélküli párkapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélküli párkapcsolat mennyi ideig tartható fent?

Figyelt kérdés
Baratnommel 3 hónapja vagyunk együtt a szexuális életünk az elmúlt kb egy másfél hónapban a nullához közelít. Én dolgozom 12 órát naponta,de meg igyis en közeledem fele minden alkalommal,ő egyetemista egy napja kb 4-5 óra egyetembol all majd hazamegy hozzam. Ha közelítek 10 alkalomból 9x azt mondja nincs kedve,vagy fáradt vagy faj valamilye. Az az egy alkalom kb 15p amíg en el nem megyek mert ő nem tud mert hogy fejben nem ott van. Eljutottam oda hogy egyáltalán nem kozelitek,ez neki fel sem tűnik. Előttem volt egy öt éves kapcsolata,ahol elmondása szerint napi szinten több alkalommal is együtt volt exevel. Ezen felül eddig minden más aspektusa jó volt a kapcsolatnak,beszélgetünk sokat mindenről meg úgyis hogy hulla vagyok ha hazaérek van hogy fenn maradok vele hajnalig beszélgetni hogy el tudja mondani a napjat pedig megyek vissza dolgozni reggelre. Úgy érzem már 3 hónap után is unjuk egymást bar ezt ő nem mutatja ki,és egyelőre en se de erősen gondolkodom a kapcsolat jövőjen. Próbáltam vele megbeszélni és azt hogy ez így nem elég és hiányzik a jó,minőségi szex,az volt a válasza hogy ő ennyit tud adni nekem es minden az ő hibája és ő ezt tönkreteszi. Ebből lett egy kb másfél napos depressziós időszaka,majd annyiban maradt mert nem volt kedvem hozza hogy minden nap arra megyek haza hogy öt kell vigasztalnom és elhitetni vele hogy nem akarom elhagyni azért mert megpróbáltam vele valamit megbeszélni. Mindketten 27 évesek vagyunk.
szept. 15. 14:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Ó, már én is hosszú évek óta így vagyok a feleségemmel. Amúgy jól elvagyunk. És az okosoknak írom, hogy nyilván nem fogom addig elhagyni, amíg nincs arra érdemes nő, akiért megéri. Nem fogok felrúgni egy jól működő, bejáratott és anyagilag biztos életet a semmire vagy a bizonytalanra.
szept. 15. 15:47
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Egyetértek 11-es! Itt mindenki olyan könnyen dobálózik azzal, hogy hagyd el, ha nem oké a szex. Nyilván 3 hónap után logikus döntés, de egy hosszú kapcsolatban, főleg, ha gyerek is van, esetleg sok helyen hitel, már kétszer is meggondolja az ember. Én nőkent élem meg ezt a szexmentes kapcsolatot.

40

szept. 15. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Neki se jó! Neked sem! Dönts!
szept. 15. 18:41
 14/14 anonim ***** válasza:
22%
Itt csak annyi a gond hogy nem tudtok kommunikálni.
szept. 15. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!