Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik vastag pénisz méret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik vastag pénisz méret legjobb ,amivel kilehet elégiteni csajjokat a nőket? Nem hóssza hanem vastagság melyik ideálisabb?

Figyelt kérdés
Nem hóssza vagyis nen az dzámit mekkira hanem menyire vastag pl 3cm vagy 4,5 vagy 4,8cm vagy melyik méretben?
szept. 15. 13:54
1 2
 1/13 NemFogodKitalálni ***** válasza:
84%
A ”csajjokat” inkább az érdekli, ha tudsz normálisan magyarul beszélni. Nem a farkad mérete.
szept. 15. 13:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, nem a farokméret elégíti ki a nőket, hanem az ahogy használják. A 8 cm meg brutálisan vastag. Aki balf.sz a szexben az nagyobb pélóval is sz.r lesz az ágyban, csak fájdalmat okoz, aki ügyes az meg egy átlag mérettel is tud varázsolni.
szept. 15. 13:59
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Az energiaitalos doboz vastagság az optimális.
szept. 15. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
4,5-5 között nekem a legoptimálisabb.
szept. 15. 14:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elképzelni, hogy egy energiaitalos doboz belém férjen. Bár én is azt vallom, hogy ne hosszú legyen, hanem inkább vaskos, de megelégszem ilyen hurka vastagsággal.
szept. 15. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ha vastag és jó formálju a makk azt szeretik, de ez az energia italos doboz csak egy vicc xd nyilván van nő akinek az kéne de az átlag azért nem vágyik rá mondjuk csak azok akik ilyen dragon mű bránert vesznek
szept. 15. 15:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

hóssza, nen, dzámit, mekkira.

Nem magyar vagy?

szept. 15. 16:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Magyar vagyok de igy irok nem tehetek erröl!
szept. 15. 16:26
 9/13 anonim ***** válasza:
47%

Nekem 5,5cm vastag.

Nyalással és sikosítóval élvezi a legtöbb nő, de lehet hogy 5cm ideálisabb lenne, azzal nem kéne annyi előkészítés, de még kitöltené a legtöbb lányt.

okt. 9. 17:36
 10/13 A kérdező kommentje:
5,5cm vastagsáku péniszettel kitölti puncijukat?többnyire elmennek többször töle?9/9
okt. 9. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!