Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok képes az orgazmusra?
Az első kettő párommal nem gyakran volt együttlét (teljesen egyéb indok volt az akadály), de velük sem sikerült elélveznem.
A jelenlegi párommal határozottan élvezem, bár őszintén néha fáj (bizonyos pozíciókban mégjobban), de összességében vele nagyon pozitív élmény, viszont nem sikerül.
Nem görcsölök rá, nem hajtom az orgazmust, egyszerűen az érzés közelében sem vagyok
Ha magamnak csinálom akkor sem sikerül, kivéve egyetlenegy technikával (dörgölőzés vagy minek mondjam), de azt szex közben abszolút nem lehetne reprodukálni
Létezik olyan, hogy abszolút nem vagyok képes az orgazmusra ilyen formában?
Ne szenvedj a keféléssel, valószínűleg behatolás útján képtelen vagy a csúcsra jutni. Sok nő van így ezzel.
1. Tanuld meg elengedni magad.
2. Keress egy kísérletező kedvű pasit akivel kinyalatod magad.
Nem tudom, az megvan-e, hogy nőként sem kötelező szexelni.
Azaz, akinek van egy kis esze, ha nem élvezi, nem csinálja.
A szex társasjáték...
Először is, mint említettem élvezem, csak az orgazmus nem megy, de az szex közben semmilyen formában nem. Hiába stimulál bárhol és bárhogy igazából, nem megy, se a mostani párommal, sem az előzőekkel.
Másodszor pedig véleményem szerint a közös élvezetekről szól a szex, nem a partner szolgálásáról c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!