Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelt már valaki templomban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelt már valaki templomban vagy hasonló vallási épületben?

Figyelt kérdés
Szerintem izgalmas lenne.

szept. 14. 23:24
1 2 3
 21/29 Dinnye2 ***** válasza:
Nem, a templom nem erre való. Tisztelem az ilyen helyeket, még akkor is ha nem az én vallásom épületében járok. Eszembe se jutna ilyet tenni.
okt. 4. 22:35
 22/29 A kérdező kommentje:
Érdekes ilyen hozzászólásokat olvasni. A papok nagy része homoszexuális és ilyen helyeken szexelnek.
okt. 5. 17:49
 23/29 anonim ***** válasza:
29%
Kedves kérdező!Statisztikát tudnál mutatni,mert én liberális vagyok de vannak egyházi barátaim,és náluk sem nagyobb a melegek aránya mint a társadalomban..Az hogy te vallástagadó vagy ,esetleg kultúrtörténetből hülye az egy dolog,de legalább ekkora baromságot ne írj.Képzeld nem járok templomba ,de mint az egyetemes kultúra része tisztelem a helyet..Buddhista sztúpában sem dugnék..Mert anyám.nem egy söpredék prosztó parasztnak nevelt..Liberális vagyok,ami azt jelenti hogy elfogadom a másikat olyannak amilyen,és tisztelet a vallását,legyen az katolikus,muzulmán,vagy zsidó..
okt. 5. 18:09
 24/29 A kérdező kommentje:
Magadat minősíted ezzel a szóhasználattal. Van egy pap szeretőd, hogy ennyire bosszant a dolog? Egyébként nagyobb rálátásom van az egyházak belső életére, mint az átlagnak. Pontosan tudom, hogy mennyire “szentek” ott a vezetők. :) A hitet és vallást máris jobban tiszteled te mint a többség. Mondjuk ez tök jó.
okt. 5. 19:52
 25/29 anonim ***** válasza:
43%
Nem a hitet ,hanem más hitét.Tehát akkor az ország összes egyházának a tagját ismered hogy ilyen állítást fogalmazol meg.Liberális vagyok,s tisztelem a mások által tisztelt értéket.De szerintem amúgy sem egy társadalmi szinten vagyunk,ahogy olvasom,s én megyek is.A Sas a verébbel nem veszekszik.
okt. 5. 19:57
 26/29 A kérdező kommentje:
Menj nyugodtan Sas.
okt. 6. 09:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Szimplán undorodom a gondolattól, hogy akár a lábamat betegyem egy templomba. A szex pedig nem való az ágyon kívülre legalábbis nálam
okt. 6. 11:02
 28/29 anonim ***** válasza:
Utolsó,akkor te is elutasítod az egyetemes emberi kultúra 3000-5000 évét..Léven vannak 2000 éves zsinagógák,templomok,de majd 1000 éves buddhista emlékek is.
okt. 6. 11:59
 29/29 A kérdező kommentje:
Mi az a zsinagóga és buthistáh? Taníts.
okt. 6. 17:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!