Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki idővel megszerette és lenyeli a spermát?
Figyelt kérdés
20-as éveim végén járó férfi vagyok, 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Nem erőltettem neki, persze néha volt orális kényeztetés, kölcsönösen. A szájába is élveztem, de sokáig kiköpte, mondta hogy az állagát nem szereti.
Így két év után viszont már lenyeli, én örülök neki, fel is izgat ha utána csókolózunk.
szept. 14. 12:50
2/12 anonim válasza:
Van, általában ha szerelmes a nő idő után imádja nyelni
3/12 A kérdező kommentje:
Ha ő megcsal, akkor pap leszek. 😂
szept. 14. 13:05
5/12 anonim válasza:
2 opcio lehet amúgy. 1 csak a kedvedért csinálja de nem szereti, vagy, 2 egyszer úgy volt vele kiprobalja aztán bejött neki
6/12 anonim válasza:
De ha te szereted a spermát akkor búza vagy.
7/12 anonim válasza:
Idő kellett hogy megszokjam. Az első reakcióm a köpés volt nekem is.
8/12 anonim válasza:
3. kezdhetsz szemináriumot keresni :)
9/12 anonim válasza:
A férjemnél jobb partnerem és lelki társam még sohasem volt életem során, annyira szeretem amennyire egy embert szeretni lehet. Mégis utálom a spermáját (nem csak neki, az összes partneremnek aki volt előtte) és kiköpöm. Ez ilyen. Túl lehet azért élni fiúk.
10/12 A kérdező kommentje:
#9 Nekem azért nagyon jól esik, persze semmi jelentősége nincs, de nekem ez valamiért olyan érzés, hogy ezzel elfogad. Ha nő lennék, nekem nem esne jól ha nyalnának és közben köpködne meg undorodna az illető.
szept. 14. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!