Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Night clubba járó férfiak, hogy megy egy ilyen, mit élveztek benne? Gondolom a látványtól áll a farkatok, de hogy lesz kielégülés egy ilyen helyen?
Figyelt kérdés
#Nighclub
szept. 13. 18:44
1/4 anonim válasza:
Bár a kérdés nem nekem szól, de ennek a logikáját én sem értem. Ennek én teljesen az ellenkezője vagyok, mi sem áll távolabb tőlem, mint a tömeg, nagy zaj, füst, ráadásul nem is iszok alkoholt. Meg biztosan belépőt is kell fizetni ilyen helyeken, de ezt nem tudom pontosan. Az ilyen helyek nyilván nem a magamfajta embereknek van kitalálva.
Bár most már itt van az ősz, de ezzel az erővel szerintem a meleg időszakban ha valaki kimegy az utcára és nézelődik egy darabig, akkor ott is nagyon izgató dolgokat lehet látni. Vagy otthon megnyit bárki egy szexvideót.
2/4 anonim válasza:
"vannak kitalálva" - természetesen így akartam írni
3/4 anonim válasza:
Minden ilyen night club hivatalosan szexmentes. Valojaban fent az emeleten dugnak is a csajok.
Legalabbis a 90-es evekben igy volt a Balaton parti helyeken es nyugat Dunantulon..
4/4 anonim válasza:
Változó, max ha dohányzó/kültéri rész van ahol lehet dumálni akkor ott lehet ismerkedni, más helyeken emeleti VIP van ahol halkabb a zene, plusz ha ott vagy akkor a nők tudják, hogy pénzed is van. Személy szerint én sem gyakran frekventálom. Hogy hogy lesz belőle valami? Vagy meggyőződ a csajt hogy lépjen le veled vagy ott történik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!