Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mi volt a legvadabb, legdurvább BDSM élményed?
Engem is érdekelnének akár priviben🤭
21/N
Én sajnos csak gondolatban élem át azokat a megalázásokat amikről fantáziálok.
Egyszer egy erdőben 3an elkapnának, behurcolnának egy faházba, sehol egy lélek, ruhámat lecibálnák már út közben,és a házba érve lerögzítenének úgy egy fém asztalhoz, hogy a két lábam a fejem fölé kerülne.
Ebben a testhelyzetben kinyílna teljesen a popsim is. Bekennék egy olyan krémmel ami ellazítja az izmokat és egy nagy uborkával aláznának ami nagyon fáj.
Sor kerülne a csiklómra is, de gusztustalanul, hosszan nyalogatná az egyikük és alaposan megszívogatná, szopkodná,hogy fájjon.
Ettől kihelyesedne, megduzzadna teljesen.
Akkor tesznek rá egy pumpát hogy megnézzék, mekkorára tud még dagadni.
Mikor leveszik a pumpát, elkezdik csipkedni, húzgálni a végét.
Itt már nagyon sírnék mert ez meghaladja a fájdalomküszöbömet.
De nincs vége a tortúrának, hiába sikoltok, kiabálok, kinevetnek.
A harmadik pasi passzív, ő nem nyúl hozzám, mert a kezében egy kamera amivel rögzíti az eseményeket.
A két pasi hoz egy kis szöget, nem tudom mit akarnak vele…..
Akkor irdatlan fájdalom szalad áramütésként a csiklómon….
Az egyikük megcsípi a végét, hiába sikoltozok, hangosan nevetnek….
A másik pasi kezében a szöggel közelít. Halálfélelem lesz úrrá rajtam. Megkeresi a csiklóm alatti apró nyílást, ahol pisilek. A legnagyobb fájdalom amit valaha is éreztem, a szöget feldugja nekem. Nem is olyan kicsi az a szög……egyszerűen megdugott vele…...
A kamerás srác veszi az egész tortúrát közelről.
Nagyon megalázó, az is hogy a lábaim a fejem felett, popsim szépnyílva, megalázó ahogyan hiába sírok, még nevetnek is hangosan.
Már nem jöhet semmi ami rosszabb. De!
Az egyikük hoz egy nőgyógyászati kacsát és bedugja a hüvelyembe. Kb 20 percig gyötör, egyre széjjelebb feszít és utána hoznak egy padlizsánt.
Teljesen tönkre akarják tenni a hüvelyemet.
Ott fekszem kiszolgáltatva, és csak remélhetem hogy viccelnek amikor azon nevetnek hogy milyen óriási a csiklóm, le kell belőle vágni.
De megjelenik az egyikük egy orvosi szikével. A szám kipeckelve, belül üregesre. Ha nem veszem be a szerszámukat öklendezésig, akkor kivágják….. Életemben nem öklendeztem még ennyit, de muszáj mert remegtem a szike látványától is.
Ezután elhurcolnak e fürdőszobába, ahol beöntést kapok. Mindent végignéznek és rögzítenek is a kamerával.
Másnap felébredek, még mindig nincs rajtam ruha, hason fekve, szétfeszített lábakkal térek magamhoz. Már tízen állnak körülöttem, egyikük kamerával.
Egyszercsak érzem hogy valakik széthuzzák a fenekemet két oldalról.
Iszonyatos fájdalmakat élek át, hiszen 10 en dugják meg egymás után a fenekemet…..
Mindezt felteszik rögtön az internetre, mindenki aki ismer láthatja.
A harmadik napon már fejjel lefelé vagyok kikötözve, lábaim széthúzva.
Az egyikük egy üveg csípős szószt tart a kezében.
Tudom már hogy mi a szándéka, de könyörögni sem tudok mert be van tapasztva a szám.
Felvesz egy gumikesztyűt és belenyúl a mutatóujjával az üvegbe.
Nem gondoltam volna hogy a popsimnak szánta…. Fel nyúlt az ujjával és iszonyatos égő érzés keletkezett a fenekemben.
Reméltem hogy máshova nem fog kenni a csípős szószból, de a következő sajnos a csiklóm volt.
Napokig aláznak, gyötörnek és mindent videóra vesznek. A legfájdalmasabb az összes kínzás közül a sokkoló. Szó szerint bármire rá tudnak venni a sokkolóval, amikor egy olyan testhelyzetben vagyok szétfeszítve amelyben a leginkább kiemelkedik a csiklóm. Kapott néhány áramütést, mire rájöttem hogy ha azt mondják pisiljek, akkor pisilek, ha azt mondják négykézláb ugassak, akkor ugatok. Egyszer volt hogy nemet mondtam, hárman lefogtak, ketten szézhuzták a pncim, és a sokkolót a csiklómhoz nyomták.
Lehet valahol további történeteket olvasni tőled? 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!