Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként mi volt a legvadabb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mi volt a legvadabb, legdurvább BDSM élményed?

Figyelt kérdés
Mennyire volt fájdalmas? Mennyire élvezted?

szept. 13. 17:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Engem is érdekelnének akár priviben🤭

21/N

szept. 14. 04:20
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Hm nekem a legdurvább élményem az volt hogy szétkarmolták a hátam de nagyon szívesen elfenekelnék valakit :D 26f
szept. 14. 13:43
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Mellbimbón a ruhacsipesz, majd pálával leverte rólam. Már maga a csipesz is fájt, de hátrabilincselt kezekkel nem tudtam mit tenni, kértem vegye le erre fogta és pálcával leütötte. Rettenetesen fájt, de aztán kaptam kárpótlást érte bőven:)
szept. 15. 09:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy hosszú, egész estés korbácsolás egy nehéz, 50 szálas bőrkorbáccsal, ágyhoz kikötve. Minden percét élveztem, annak ellenére hogy egy picit sebes is lettem tőle.
szept. 18. 18:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy pálcával véresre fenekeltek
szept. 18. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos csak gondolatban élem át azokat a megalázásokat amikről fantáziálok.

Egyszer egy erdőben 3an elkapnának, behurcolnának egy faházba, sehol egy lélek, ruhámat lecibálnák már út közben,és a házba érve lerögzítenének úgy egy fém asztalhoz, hogy a két lábam a fejem fölé kerülne.

Ebben a testhelyzetben kinyílna teljesen a popsim is. Bekennék egy olyan krémmel ami ellazítja az izmokat és egy nagy uborkával aláznának ami nagyon fáj.

Sor kerülne a csiklómra is, de gusztustalanul, hosszan nyalogatná az egyikük és alaposan megszívogatná, szopkodná,hogy fájjon.

Ettől kihelyesedne, megduzzadna teljesen.

Akkor tesznek rá egy pumpát hogy megnézzék, mekkorára tud még dagadni.

Mikor leveszik a pumpát, elkezdik csipkedni, húzgálni a végét.

Itt már nagyon sírnék mert ez meghaladja a fájdalomküszöbömet.

De nincs vége a tortúrának, hiába sikoltok, kiabálok, kinevetnek.

A harmadik pasi passzív, ő nem nyúl hozzám, mert a kezében egy kamera amivel rögzíti az eseményeket.

A két pasi hoz egy kis szöget, nem tudom mit akarnak vele…..

Akkor irdatlan fájdalom szalad áramütésként a csiklómon….

Az egyikük megcsípi a végét, hiába sikoltozok, hangosan nevetnek….

A másik pasi kezében a szöggel közelít. Halálfélelem lesz úrrá rajtam. Megkeresi a csiklóm alatti apró nyílást, ahol pisilek. A legnagyobb fájdalom amit valaha is éreztem, a szöget feldugja nekem. Nem is olyan kicsi az a szög……egyszerűen megdugott vele…...

A kamerás srác veszi az egész tortúrát közelről.

Nagyon megalázó, az is hogy a lábaim a fejem felett, popsim szépnyílva, megalázó ahogyan hiába sírok, még nevetnek is hangosan.

Már nem jöhet semmi ami rosszabb. De!

Az egyikük hoz egy nőgyógyászati kacsát és bedugja a hüvelyembe. Kb 20 percig gyötör, egyre széjjelebb feszít és utána hoznak egy padlizsánt.

Teljesen tönkre akarják tenni a hüvelyemet.

Ott fekszem kiszolgáltatva, és csak remélhetem hogy viccelnek amikor azon nevetnek hogy milyen óriási a csiklóm, le kell belőle vágni.

De megjelenik az egyikük egy orvosi szikével. A szám kipeckelve, belül üregesre. Ha nem veszem be a szerszámukat öklendezésig, akkor kivágják….. Életemben nem öklendeztem még ennyit, de muszáj mert remegtem a szike látványától is.

Ezután elhurcolnak e fürdőszobába, ahol beöntést kapok. Mindent végignéznek és rögzítenek is a kamerával.

Másnap felébredek, még mindig nincs rajtam ruha, hason fekve, szétfeszített lábakkal térek magamhoz. Már tízen állnak körülöttem, egyikük kamerával.

Egyszercsak érzem hogy valakik széthuzzák a fenekemet két oldalról.

Iszonyatos fájdalmakat élek át, hiszen 10 en dugják meg egymás után a fenekemet…..

Mindezt felteszik rögtön az internetre, mindenki aki ismer láthatja.

A harmadik napon már fejjel lefelé vagyok kikötözve, lábaim széthúzva.

Az egyikük egy üveg csípős szószt tart a kezében.

Tudom már hogy mi a szándéka, de könyörögni sem tudok mert be van tapasztva a szám.

Felvesz egy gumikesztyűt és belenyúl a mutatóujjával az üvegbe.

Nem gondoltam volna hogy a popsimnak szánta…. Fel nyúlt az ujjával és iszonyatos égő érzés keletkezett a fenekemben.

Reméltem hogy máshova nem fog kenni a csípős szószból, de a következő sajnos a csiklóm volt.

Napokig aláznak, gyötörnek és mindent videóra vesznek. A legfájdalmasabb az összes kínzás közül a sokkoló. Szó szerint bármire rá tudnak venni a sokkolóval, amikor egy olyan testhelyzetben vagyok szétfeszítve amelyben a leginkább kiemelkedik a csiklóm. Kapott néhány áramütést, mire rájöttem hogy ha azt mondják pisiljek, akkor pisilek, ha azt mondják négykézláb ugassak, akkor ugatok. Egyszer volt hogy nemet mondtam, hárman lefogtak, ketten szézhuzták a pncim, és a sokkolót a csiklómhoz nyomták.

szept. 28. 14:06
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
#6 érdekelne a többi fantáziád is :))
szept. 28. 18:54
 8/11 A kérdező kommentje:
#6! Szenzációs vagy!
okt. 17. 06:36
 9/11 anonim ***** válasza:
39%
De ti gondolom nők vagytok, pasikat nem érdekel ilyesmi. 6os vagyok.
okt. 17. 06:41
 10/11 cinderella_ ***** válasza:
100%

Lehet valahol további történeteket olvasni tőled? 🤭

okt. 19. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!