Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajom harap szív karmol szex közben az a élvezet jele?
Figyelt kérdés
szept. 13. 16:48
1/9 anonim válasza:
Le is ütném azonnal, ha engem harapdálna, karmolna. Szívni szíhat.
2/9 anonim válasza:
A farkamon kívül mást nem vehet a szájába. A karmolásért is pofán vágnám
3/9 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog ami egy 2-5 dugásos szeretőnél izgi meg poén, de egy mindennapi kapcsolatban karmolássza a macskakaparót, ne engem.
4/9 anonim válasza:
Agonizálás jele. Hagyd oxigénhez is jutni néha.
6/9 anonim válasza:
Ő is azt hiszi, hogy ez az élvezet jele, ezért ezt játssza neked.
7/9 anonim válasza:
Semmi köze az élvezéshez. Csak igyekszik fokozni a saját izgalmi szintjét. Inkább a dominanciához, szadizmushoz köthetö.
8/9 anonim válasza:
Annak a jele hogy bolond. Vagy valami filmből utánozna vkit a szerencsétlen.
9/9 anonim válasza:
Nem értem ezt a sok negatív választ. Ezek igenis abból fakadnak, hogy a nő nagyon élvezi a szexet. Ugyanúgy ahogy egy férfi elkezdi izomból dugni a nőt amikor a csúcshoz kezd érni. Számomra ezek pozitív visszajelzések. Nem értem miért kell ezen nyavalyogni, hogy “jajj megkarmolt, megharapott”, ahelyett, hogy örülnél neki. Nektek akkor maradjanak a tengericsillagként fekvő nők akik mozdulatlanul várják a kielégülést.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!