Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen?
Stabil párkapcsolatom van nyolcadik éve,szeretem nagyon a barátomat,de kiszeretném próbálni plusz egy pasival,hogy milyen lehet.Megcsalni nem akarom,és kihagyni se szivesen hagynám ki belőle a páromat,de nem tudom ezt hogy lehetne elmondani neki,és azt se tudom bele menne-e.
Tudnátok NORMÁLIS tanácsokat adni ezzel kapcsolatban?
Én is előjöttem a feleségemnél a tiédhez hasonló vágyaimmal.
megértette és elfogadta.
Én a 2F 1L felállásban szerettem volna nyitni új kalandok felé.
Elmeséltem neki, hogy az előző házasságomban két évig ment heti egy-egy alkalommal a többesezés, és hogy milyen jó volt.
Volt is pasi, aki nagyon bejött a feleségemnek, de sajna Ő mégsem ment bele.
Összegzeve, nyugodtan gyere elő a párodnál a vágyaddal, mert hosszú távon nagyon nehéz elnyomni, elfolytani ezt a benned élő vágyadat... ha viszont a párodban megtalálod azt a partnert, akivel ez a dolog közösen a kettőtök örömére történik, akkor az nagyon felszabadító érzés, és elmélyíti a kapcsolatotokat.
Amikor bizonytalan vagyok az ilyenben, általában elkezdem végigvenni, mi sülhet el rosszul. Elméletileg csak beszélgetni szeretnél, de gondolkodjunk az ő fejével, és nézzük meg, milyen aknákra lehet rálépni.
A legnagyobb veszély az, hogy ha neki ez olyan tabu, amin még gondolkodni sem fér bele. Ha leesik neki, hogy te ilyen irányban gondolkodsz, az zsákutca, ami egyirányú - se előre, se hátra.
Szerintem a két legtipikusabb ilyen akna az ítélkezés és a féltékenység. A pasidat te ismered. Ha nem is erkölcscsősz, és nem is birtoklásmániás, tudtok nyíltan beszélgetni, akkor igazából simán elő is hozhatod egy meghitt pillanatban. Elmondod, hogy szeretnéd egy fantáziád megosztani vele, és csak a véleményére vagy kíváncsi, csak dumcsizni szeretnél.
Ha viszont nem vagy biztos benne, akkor érdemes puhatolózni, de ésszel. Én olyasmivel indítanék, hogy hallottam sztorit egy párról, olvastam egy cikket, hányan hármasoznak, stb. Ez egy kicsit biztonságosabb, mert van magyarázatod, miért kezdtél el rajta gondolkodni. Így könnyebb egyszerű gondolatkísérletnek eladni, és párbeszédet kezdeményezni.
Menjünk tovább, mi jöhet ki belőle?
Az ideális eset: nagyon jól reagál. Mondjuk beböki, hogy nagyon izgatja a dolog, akkor már lehet is borítani a bilit.
A pozitív eset: nyitottan reagál, nem elutasító. Ekkor tyúklépésekben tovább. Mondjuk elméleti kérdésként megkérdezni: "tényleg, te el tudnád képzelni magad/engem?", és mindig a választól függően menni. Ha bekérdez, hogy amúgy mi a francért érdekel ez ennyire, akkor eldöntheted, hogy színt vallasz, vagy csak vállat vonsz, hogy nagyon elgondolkodtatott a cikk.
Enyhén negatív eset: közli, hogy hát őt mindig kiidegelte ez a marhaság. Szerintem itt a legnagyobb hiba satufékezni, mert az eléggé jelzi a hátsó szándékot. Mindenképp folytatnám, de inkább olyan kérdésekkel, hogy "és ha akivel randizol, az csinált már ilyet?", stb.
Nagyon negatív eset: elpukkan a lufi, és bekerülsz az egyirányú zsákutcába. Hát itt lehet válságkezelni.
Szerintem a legnehezebb eset: semmi használhatót nem mond. Ez a legidegesítőbb. Ha erőlteted, felfeded, hogy fontos neked a téma. Ha ráhagyod, nem tudsz semmit. Nem tudom, ezzel mit kezdenék.
Nem szeretnéd negcsalni? De szeretnél nással is szexelni?
Te zárlatos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!