Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok van próbafülkés szexuális élményeket?
Egyszer öltöny nadrágot próbálgattam, és egy bombázó 40-es eladó segített, csak ketten voltunk az üzletben, amikor már talán a 4. nadrágot mutattam, hogy "ez, hogy áll", akkor megszólalt, hogy: "hú inkább visszamegyek a pult mögé mert már ez nagyon áll" ...
Mondtam neki, hogy akkor inkább pont most kellene bejönni, erre azt mondta, hogy "nem lehet neki ilyet" , szóval ennél több nem történt ezután.
Melltartót mentem venni.
Az eladó csaj nagyon figyelmes és odaadó volt, rengeteg melltartót hozott próbálni. Végig ott volt amikor levettem őket, és egyre bizalmaskodóbb volt, végül már a melleimet simogatta. Egyáltalán nem vagyok biszex, mégis felizgatott, nem álltam ellent a fogdosásnak, és ez fel is bátorította.
Kielégítettük egymást, és vettem egy melltartót.
Nem tudom magamat hova tenni, mert azért ekkora ribi nem vagyok - vagy mégis?
Mindenesetre nem bántam meg, ráadásul lassan kell új melltartót is vennem.:)
Sokszor volt már. Van 1-2 üzlet ahol többször is.
Mondjuk az esetek többségében csak orál volt, én nem tudok azért ennyire könnyen elélvezni, meg főleg halkan, a pasiknak nem szokott gond lenni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!