Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire megalázó egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megalázó egy nő számára ha a férfi a hasát fogja miközben hátulról....?

Figyelt kérdés

Tehát abban kapaszkodik.

Velem ez sajnos megtörtent,nem is tudtam elengedni magam.

Konkrétan a hájamban kapaszkodott. Így akart megalazni?

szept. 12. 07:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem megalázó, mert nincs hájam, derekam szokták fogni.
szept. 12. 07:36
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
XD az komoly. Nem tudom, milyen lehet, mivel nincs hájam. Fogyj le és probléma megoldva.
szept. 12. 07:36
 3/11 A kérdező kommentje:

1.81 magas vagyok,77 kiló.

Nem hatalmas a hasam, de mivel már szültem is, és picit kövér is vagyok, így igenis jelenleg nagy a hájam.

szept. 12. 07:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, egyrészt van pici szád, tudod jelezni a másiknak a szexben és azon kívül is, hogy mi tetszik és mi nem.

Másrészt meg ha nem vagy elégedett magaddal, lehetőségekhez mérten, de kitartással lehet eredményeket elérni és akkor nem fogod magad rosszul érezni ha tükörbe nézel.

szept. 12. 07:40
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Pont hogy tetszett neki…

Nem értem a logikádat sem, miért ért volna hozzád ott, ha meg akart volna alázni?

Én értem, hogy neked nem tetszik, nem vagy elégedett a testeddel, de ne vetítsd ezt már ki a párodra. Pláne ha neki így is jó vagy. Különben is 181-hez 77 kg nem is sok, sportolni kellene valamit, ami épít rád valami izmot. Ha gyakorizni volt időd, akkor erre is van.

szept. 12. 08:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna szingli pasiként a "hájad",ahogy Te fogalmazol!

Imádom a picit akár husisabb nőt,ha nagyobb a poci,s popsi is!

Engem ez mégjobban felizgat,s szerintem ilyen az IGAZI nő számomra!

szept. 12. 09:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont, hogy tetszett neki, és jól esett belemarkolni.

Attól, hogy te szégyelled, még nem biztos, hogy mindenki így tekint rá.

szept. 12. 09:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne is mondd... barátnőmnek, amikor először simogattam a hasát, teljesen kikelt magából.

Alig tudtam megnyugtatni, hogy pont azért teszem, mert tetszik.

szept. 12. 10:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#8, nekem a feleségem bőre megnyúlt szülés után a hasán. Nekem is muszáj volt letisztázni vele, hogy amikor belemarkolok, az azért van, mert nekem ez jó érzés.
szept. 12. 10:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem csak a barátnőmnek az az agymenése, hogy zavaró a pocija...

Nem, nem azért fogom ott, mert nem tetszik. Épp ellenkezőleg. Ha nem tetszene, taszítana a pocija, akkor nem érnék hozzá egy olyan pózban, ahol nem látom a pociját, mert nem akarnám magamat emlékeztetni. Sőt, ha taszítana az a pici poci, akkor nem dugnánk

szept. 12. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!