Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi a jó abban, ha női bugyit vagy gatyát szagolgattok? Mire jó az?
Figyelt kérdés
Amikor leírom, hogy testhez tapadós rövidgatyeszt szoktam hordani, néhányan írnak privátban, hogy szívesen megszagolnák, valaki meg is venné. De miért? Kicsit büdös miután levetettem, ezért rakom egyből a szennyesbe, aztán a többivel együtt kimosom mikor annyi összegyűlt. Mi ebben olyan izgalmas?szept. 11. 21:25
1/10 anonim válasza:
Mert beteg mind.
Ez nem normális dolog amit sok pasi itt csinál.
2/10 anonim válasza:
Meg soha nem vettem, de izgat, hogy ott egy bugyi, ami erintkezett egy puncival, atvette az illatat, rafolyott a nedve stb.... vennek ilyet, de nem talalt meg ilyen lanyt, aki eladna
3/10 anonim válasza:
#2 nekem van/lenne olyan bugyim…
Amúgy csodálkozom rajta, hogy még nem találtál olyan lányt
4/10 anonim válasza:
Érezni akarják a “bűzödet”,a szagra mennek,ezér szagolgatják a lábat is,van akinek ez kell
5/10 anonim válasza:
Szeretnének a punci közelébe kerülni, és a semmihez képest mindenkép több egy intim ruhadarab érintése. Plusz még élvezetes lehet a titok a rejtettség hogy nő nem tudja megakadályozni, hogy élvezzák a "testét" .
6/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs én idegen nőnek nem szagolgatnám, ha lenne párom, akkor igen azt simán, hiszen szeretem, akkor nyilván izgat is az illata.
7/10 anonim válasza:
3
Ha eladtad a ruháid, akkor majd én téged szagolgatlak 😂 /s
8/10 anonim válasza:
Mert ez volt az egyetlen módja, hogy közel kerüljek a puncijához.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem gusztustalan, en csak a sajat alsogatyamat szoktam szagolgatni, mindig lenyugoz, hogy amikornugye kikerul a mosogepbol, mososzer illata van, na es hogy ezt a nap vegere milyan aromakkal lehet dusitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!